Ξεσπά η Τζούλια Νόβα: «Κάποιοι μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ»

12:28 - 08/09/2021

H ξανθιά καλλονή ανέβασε ένα μακροσκελές κείμενο-ξέσπασμα, με το οποίο απαντάει στα αρνητικά σχόλια  μετά την επιλογή της να ποζάρει φορώντας μία μπλούζα  με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο στο στήθος

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούλια Νόβα: Mου ευχήθηκαν να χάσω το παιδί που κυοφορώ για τη φανέλα της ΕΣΣΔ (Εικόνα)

Το Τ-shirt με το σφυροδρέπανο έφερε πολλά αρνητικά σχόλια, κάποια τα οποία έφτασαν σε ακραίο σημείο.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζούλια Νόβα – Ξεσπά για τα κακοήθη σχόλια στο Instagram – «Κάποιοι ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ»

Ορισμένοι χρήστες του Instagram μίλησαν με πολύ κακοποιητικό τόνο στην όμορφη παρουσιάστρια, μετά τη φωτογραφία της με τη... σοβιετική μπλούζα

Διαβάστε το στο in.gr

Τζούλια Νόβα: Κάποιοι μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ – Η απάντηση για τον χαμό με την μπλούζα

Μια φωτογραφία της που φοράει μια μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης ήταν αρκετή για να προκαλέσει χαμό. Η Τζούλια Νόβα, με νέα ανάρτησή της στο Instagram, λέει ότι η κακία στον κόσμο είναι μεγάλη, καθώς κάποιοι της ευχήθηκαν ακόμα και να χάσει το μωρό που κυοφορεί. «Να εκφραζόμαστε ελεύθερα ή και αυτό λάθος μου το έχουν μάθει;» είπε. Τζούλια Νόβα: Η ανάρτηση στο Instagram Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός . Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να είναι μια γροθιά . Με θλίβει παρά πολύ που ανεβάζοντας μια φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα που απλά μου θύμισε κάτι απο την παιδική μου ηλικία που δεν είχα άσχημες αναμνήσεις αλλα όμορφες

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τζούλια Νόβα: Κάποιοι μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ επειδή φόρεσα τη φανέλα της ΕΣΣΔ

Η γεννημένη στην Ουκρανία, φορούσε στην εν λόγω φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο στο στήθος. Μετά τον σάλο, το μοντέλο ανέβασε ένα μακροσκελές κείμενο, με το οποίο απαντάει στα αρνητικά σχόλια. Αναλυτικά στην ανάρτηση η Τζούλια Νόβα αναφέρει: «Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξεσπά η Τζούλια Νόβα – «Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός»

Με νέα ανάρτηση στο Instagram επέστρεψε η Τζούλια Νόβα, την Τετάρτη, ύστερα από τον διαδικτυακό σάλο που ξέσπασε με την […] The post Ξεσπά η Τζούλια Νόβα – «Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Συγκλονίζει η Τζούλια Νόβα: “Κάποιοι μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ”

Η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες στο Instagram μια πολύ όμορφη φωτογραφία, όπου κρατά τρυφερά To άρθρο Συγκλονίζει η Τζούλια Νόβα: “Κάποιοι μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τζούλια Νόβα: «Ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ επειδή φόρεσα φανέλα της ΕΣΣΔ» – Τι απαντά

«Μοιράσετε αγάπη επιτέλους και αφήστε την κακία»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τζούλια Νόβα: Κάποιοι μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ

Τι απαντά στις αντιδράσεις για τη φωτογραφία με την μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης

Διαβάστε το στο news.gr

Η Τζούλια Νόβα ξεσπά: Κάποιοι μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ

Δημοσιεύθηκε: 8 Σεπτεμβρίου 2021 15:30 Η Τζούλια Νόβα προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, με αφορμή την τελευταία της ανάρτηση και τη μπλούζα που φορούσε. Συγκεκριμένα, το μοντέλο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Τζούλια Νόβα ξεσπά: Κάποιοι μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ

Διαβάστε το στο spoilers

Ξεσπά η Τζούλια Νόβα: Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός

Η Τζούλια Νόβα επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Instagram, απαντώντας στο σάλο που ξέσπασε μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε, στην οποία φοράει μπλούζα με τα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξεσπά η Τζούλια Νόβα: Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός

Διαβάστε το στο spoilers

Τζούλια Νόβα: Mου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ

Η Τζούλια Νόβα μετά τις ακραίες αντιδράσεις επανέρχεται στην ανάρτηση με το μπλουζάκι της ΕΣΣΔ. Τι απαντά. Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα στο Instagram με ένα μπλουζάκι με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα κόκκινο σφυροδρέπανο ενώ τα πράγματα από τα σχόλια των followers ξέφυγαν όταν η ίδια απαντώντας σε σχόλιο που της ασκούσε κριτική έγραψε πως «επί ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς».  Μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα, το μοντέλο ανέβασε ένα μακροσκελές κείμενο, με το οποίο απαντάει στα αρνητικά σχόλια που πήραν και ακραίες διαστάσεις.  Αναλυτικά η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα: «Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός . Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Τζούλια Νόβα: Κάποιοι μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ επειδή φόρεσα τη φανέλα της ΕΣΣΔ

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα στο Instagram, στην οποία αναπολούσε τα παιδικά της χρόνια στην πρώην Σοβιετική Ένωση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «επί ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς». Στο συγκεκριμένο post, η γεννημένη στην Ουκρανία, παρουσιάστρια «ανέβασε» και μία φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο στο στήθος. Μετά […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Τζούλια Νόβα: «Κάποιοι μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ»

Τζούλια Νόβα: «Κάποιοι μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ» H ξανθιά καλλονή ανέβασε ένα μακροσκελές κείμενο-ξέσπασμα, με το οποίο απαντάει στα αρνητικά σχόλια  μετά την επιλογή της να ποζάρει φορώντας μία μπλούζα  με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο στο στήθος Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα στο Instagram, στην οποία […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

IDF: Νεκρός διοικητής της Χαμάς και μέλη της σε αεροπορική επιδρομή στη Γάζα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ήταν συγκινημένος και μαζί με την Αλεξάνδρα Νίκα σε όλο τον τοκετό, δήλωσε ο γυναικολόγος της

Θεσσαλονίκη: «Δίνω μάχη για τη ζωή μου, μη βρεθεί άλλος στη θέση μου», λέει ο αστυνομικός που ενημερώθηκε καθυστερημένα ότι έχει καρκίνο

Ο Μαρκουλάκης μιλάει για το «Έργο του Δονητή»: Είναι η 5η ηλεκτρική οικιακή συσκευή που εφευρέθηκε

Γιούλικα Σκαφιδά: Πώς μεγάλωσε ο γιος της μέσα σε έναν χρόνο

Ασπρόπυργος: Συμπλοκή μεταξύ Ρομά στα Νεόκτιστα – Μια γυναίκα στο νοσοκομείο, δύο προσαγωγές