MyCar: Νέες οδηγίες της ΑΑΔΕ για τη ψηφιακή άρση της ακινησίας των αυτοκινήτων

08:44 - 08/09/2021

Έχω καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Μπορώ να κάνω ψηφιακή άρση της ακινησίας; Τι είναι η προσωρινή άδεια κυκλοφορίας με πινακίδα «Μ»; Είμαι συνιδιοκτήτης οχήματος. Μπορώ να το θέσω σε ψηφιακή ακινησία ή να κάνω άρση της ψηφιακής ακινησίας χωρίς να ενημερωθούν οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες; Απαντήσεις στα βασικότερα ερωτήματα των φορολογούμενων για τη ψηφιακή άρση της ακινησίας των οχημάτων δίνει η ΑΑΔΕ δίνοντας παράλληλα πρόσθετες διευκρινίσεις για όσους σχεδιάζουν να «πάρουν πίσω» τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματός τους είτε για να το μεταβιβάσουν είτε για να το κυκλοφορήσουν ξανά στους ελληνικούς δρόμους. Εάν θέλω να κάνω άρση της ψηφιακής ακινησίας του

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MyCar: Νέες οδηγίες της ΑΑΔΕ για τη ψηφιακή άρση της ακινησίας των αυτοκινήτων

Έχω καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Μπορώ να κάνω ψηφιακή άρση της ακινησίας; Το άρθρο MyCar: Νέες οδηγίες της ΑΑΔΕ για τη ψηφιακή άρση της ακινησίας των αυτοκινήτων εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Εκοιμήθη ο μητροπολίτης πρώην Παραμυθίας Τίτος

Αρκάς: «Αν κάποιοι σας μισούν χωρίς λόγο, δώστε τους έναν λόγο»

Σπιτική μαγιονέζα

Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά από το Πεντάγωνο στρατιωτικές επιλογές για την προστασία της πρόσβασης στη Διώρυγα του Παναμά

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 14/3/2025