Ρεχάγκελ: «Απίστευτη η σχέση μου με τους παίκτες. Δεν έχω μιλήσει με Ζαγοράκη για την Εθνική»

20:46 - 07/09/2021

Στις εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας του 2004 αναφέρθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ. Στις εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας του 2004 αναφέρθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την ταινία για την ζωή του και την συμβολή του στην τεράστια επιτυχία του Euro. «Πάντα ενδιαφερόμουν για αυτήν […] The post Ρεχάγκελ: «Απίστευτη η σχέση μου με τους παίκτες. Δεν έχω μιλήσει με Ζαγοράκη για την Εθνική» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρεχάγκελ: «Η σχέση μου με τους παίκτες ήταν απίστευτη»

Στις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούσε με τους διεθνείς του 2004 και στο κλίμα που επικρατούσε τότε στην Εθνική ομάδα εστίασε, μεταξύ άλλων, ο Ότο Ρεχάγκελ, στη συνέντευξη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ρεχάγκελ – «Η σχέση μου με τους παίκτες ήταν απίστευτη»

Για τις εξαιρετικές σχέσεις που είχε το 2004 με τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας, μίλησε ο Ότο Ρεχάγκελ.

Διαβάστε το στο in.gr

Για τις εξαιρετικές σχέσεις που είχε το 2004 με τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας, μίλησε ο Ότο Ρεχάγκελ.

Διαβάστε το στο tovima

Ρεχάγκελ: «Δεν έχω μιλήσει με Ζαγοράκη για την Εθνική»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου με αφορμή την ταινία για τη ζωή του και την συμβολή του στο έπος του 2004 της Εθνικής, ο Ότο Ρεχάγκελ ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει με τον Θόδωρο Ζαγοράκη για να επιστρέψει στο γαλανόλευκο πάγκο. The post Ρεχάγκελ: «Δεν έχω μιλήσει με Ζαγοράκη για την Εθνική» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ρεχάγκελ: Η σχέση μου με τους παίκτες ήταν απίστευτη - Δεν ξέρω αν ο Ζαγοράκης θα μου τηλεφωνήσει

Στις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούσε με τους διεθνείς του 2004 και στο κλίμα που επικρατούσε τότε στην Εθνική ομάδα εστίασε, μεταξύ άλλων, ο Ότο Ρεχάγκελ, στη συνέντευξη που παραχώρησε για την ταινία που αφορά στη ζωή του και τη συμβολή του στην τεράστια επιτυχία του Euro 2004. ...

Διαβάστε το στο real.gr

«Γίγαντας» Ρεχάγκελ: «Απίστευτη η σχέση μου με τους παίκτες. Δεν έχω μιλήσει με Ζαγοράκη για την Εθνική»

Στις εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας του 2004 αναφέρθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την ταινία για την ζωή του και την συμβολή του στην τεράστια επιτυχία του Euro. «Πάντα ενδιαφερόμουν για αυτήν την ιστορία. Είναι απίστευτη η σχέση που έχω με τον Γιάννη Τοπαλίδη και τους παίκτες […] Το άρθρο «Γίγαντας» Ρεχάγκελ: «Απίστευτη η σχέση μου με τους παίκτες. Δεν έχω μιλήσει με Ζαγοράκη για την Εθνική» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ρεχάγκελ: «Η σχέση μου με τους παίκτες ήταν απίστευτη»

Στην ταινία για την ζωή του και την τεράστια επιτυχία της Εθνικής στο Euro 2004 μίλησε ο πρώην προπονητής της ομάδας μας, Ότο Ρεχάγκελ. «Πάντα ενδιαφερόμουν για αυτήν την ιστορία.…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ρεχάγκελ: «Δεν έχω μιλήσει με Ζαγοράκη για την Εθνική»

Ρεχάγκελ: «Δεν έχω μιλήσει με Ζαγοράκη για την Εθνική» 07/09/2021 Στις εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας του 2004 αναφέρθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την ταινία για την ζωή του και την συμβολή του στην τεράστια επιτυχία του Euro. «Πάντα ενδιαφερόμουν για αυτήν την ιστορία. Είναι απίστευτη η σχέση που έχω με τον Γιάννη Τοπαλίδη και τους παίκτες μου. Ακόμη και ο γιος μου έδειξε την ταινία στην Αυστραλία όπου μένει και χάρηκε πολύ για αυτήν. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν συνέντευξη και δεν είχα καταλάβει. Μετά κατάλαβα ότι υπήρχε παγκόσμιο ενδιαφέρον και το απόλαυσα. Όταν ήρθα στην Ελλάδα βρήκα ένα ασυνήθιστο γκρ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Τι είπε ο Γερμανός στη συνέντευξη που παραχώρησε για την ταινία που αφορά στη ζωή του και τη συμβολή του στην τεράστια επιτυχία του Euro 2004.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της ΑΕΚ – Ρεπό το Σαββατοκύριακο

Oμπράντοβιτς για το 0-2 της Παρτιζάν: «Όλα θα πάνε καλά, πιστεύω στην ομάδα»

Βαλμπουενά: «Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός – Ενδιαφέρουσα πρόκληση η Athens Kallithea»

Στενός φίλος του Μπάλντοκ: «Ο Τζορτζ βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής του»

Έχει σηκώσει μανίκια και έχει ξεκινήσει δουλειά ο Ριμπάλτα