Αλέν Ντελόν για τον θάνατο Μπελμοντό: «Έπρεπε να φύγουμε μαζί»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συνετριμμένος ο Αλέν Ντελόν για τον θάνατο του Μπελμοντό: "Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε μαζί"
«Συντετριμμένος» από τον θάνατο του στενού φίλου του, του Ζαν Πολ Μπελμοντό, εμφανίστηκε ο Αλέν Ντελόν, το άλλο «ιερό τέρας» του γαλλικού κινηματογράφου. «Είμαι συντετριμμένος… Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε κι οι δυο μαζί. Είναι μέρος της ζωής μου, ξεκινήσαμε μαζί πριν από 60 χρόνια», είπε ο 65χρονος Ντελόν, με τη φωνή σπασμένη από ... Περισσότερα
To άρθρο Συνετριμμένος ο Αλέν Ντελόν για τον θάνατο του Μπελμοντό: "Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε μαζί" δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑλέν Ντελόν για Μπελμοντό – «Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε μαζί»
Ο Αλέν Ντελόν δηλώνει συντετριμμένος από τον θάνατο του καλού του φίλου Ζαν Πολ Μπελμοντό. Οι δυο τους αποτέλεσαν τα «ιερά τέρατα» του γαλλικού κινηματογράφου
Διαβάστε το στο in.grΣυντετριμμένος ο Αλέν Ντελόν για τον θάνατο Μπελμοντό: «Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε μαζί»
Αν και συχνά τους παρουσίαζαν, λανθασμένα, ως ανταγωνιστές, Αλέν Ντελόν και Ζαν-Πολ Μπελμοντό βίωσαν παράλληλες καριέρες και έγιναν φίλοιΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει ο Αλέν Ντελόν για Μπελμοντό: «Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε μαζί»
«Συντετριμμένος» από τον θάνατο του στενού φίλου του, του Ζαν-Πολ Μπελμοντό, εμφανίστηκε ο Αλέν Ντελόν, το άλλο «ιερό τέρας» του γαλλικού κινηματογράφου. «Είμαι παντελώς συντετριμμένος… Δείτε, δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε κι οι δυο μαζί. Είναι μέρος της ζωής μου, ξεκινήσαμε μαζί πριν από 60 χρόνια», είπε ο 65χρονος...
The post Συγκλονίζει ο Αλέν Ντελόν για Μπελμοντό: «Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε μαζί» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑλέν Ντελόν για Μπελμοντό: «Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε μαζί»
«Είμαι παντελώς συντετριμμένος… Δείτε, δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε κι οι δυο μαζί. Είναι μέρος της ζωής μου, ξεκινήσαμε μαζί πριν από 60 χρόνια», είπε συγκινημένος ο Ντελόν.
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr«Ανατριχιαστικός» Αλέν Ντελόν για Μπελμοντό: «Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε μαζί»
«Είμαι παντελώς συντετριμμένος… Δείτε, δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε κι οι δυο μαζί. Είναι μέρος της ζωής μου, ξεκινήσαμε μαζί πριν από 60 χρόνια», είπε ο 65χρονος Ντελόν, με τη φωνή σπασμένη από τη συγκίνηση. Αν και συχνά τους παρουσίαζαν, λανθασμένα, ως ανταγωνιστές, οι δυο κολοσσοί του γαλλικού κινηματογράφου βίωσαν παράλληλες καριέρες και έγιναν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέν Ντελόν για Ζαν-Πολ Μπελμοντό: Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε μαζί
Με σπασμένη φωνή, από τη συγκίνηση, ο 85χρονος ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο του συμπατριώτη του
Διαβάστε το στο aek365.comΝτελόν για Μπελμοντό: «Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε κι οι δυο μαζί»
«Παντελώς συντετριμμένος» δήλωσε για τον θάνατο του στενού φίλου του, Ζαν-Πολ Μπελμοντό, ο Αλέν Ντελόν. Με φωνή σπασμένη από τη συγκίνηση, το έτερο «ιερό τέρας» του γαλλικού κινηματογράφου είπε: «Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ντελόν για Μπελμοντό: «Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε κι οι δυο μαζί»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΑλέν Ντελόν για τον θάνατο Μπελμοντό: «Επρεπε να φύγουμε μαζί»
Συντετριμμένος δηλώνει ο αστέρας του γαλλικού σινεμά Αλέν Ντελόν με την είδηση του θανάτου του Ζαν Πολ Μπελμοντό.Απεβίωσε σήμερα στην κατοικία του.
Διαβάστε το στο mononews.grΑλέν Ντελόν: Συντετριμμένος από το θάνατο του Ζαν-Πολ Μπελμοντό – «Θα έπρεπε να φεύγαμε μαζί»
«Συντετριμμένος» από τον θάνατο του στενού φίλου του, του Ζαν-Πολ Μπελμοντό, εμφανίστηκε ο Αλέν Ντελόν, το άλλο «ιερό τέρας» του γαλλικού κινηματογράφου.
«Είμαι παντελώς συντετριμμένος… Δείτε, δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε κι οι δυο μαζί. Είναι μέρος της ζωής μου, ξεκινήσαμε μαζί πριν από 60 χρόνια», είπε ο Ντελόν, με τη φωνή σπασμένη από τη συγκίνηση.
Αν και συχνά τους παρουσίαζαν, λανθασμένα, ως ανταγωνιστές, οι δυο κολοσσοί του γαλλικού κινηματογράφου βίωσαν παράλληλες καριέρες και έγιναν φίλοι, παρά τις διαφορές τους. Έπαιξαν μαζί στην ταινία «Μπορσαλίνο» του 1970: ενσάρκωναν δυο νεαρούς απατεώνες που συνδέθηκαν με βαθιά φιλία και κατέληξαν να γίνουν οι «βασιλιάδες» του υποκόσμου της Μασσαλ
Διαβάστε το στο pronews.grΑλέν Ντελόν για Ζαν-Πολ Μπελμοντό: «Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε μαζί»
Τα Φεστιβάλ Βενετίας και Καννών αποχαιρετούν τον μεγάλο ηθοποιό
Διαβάστε το στο news.grΣυντετριμμένος ο Αλέν Ντελόν μετά τον θάνατο του Ζαν Πολ Μπελμοντό: «Επρεπε να φύγουμε μαζί»
Στο πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά τον θάνατο του Ζαν Πολ Μπελμοντό. Ο Γάλλος αστέρας του κινηματογράφου και επιστήθιος φίλος του Αλέν Ντελόν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 χρόνων. Συντετριμμένος ο Αλέν Ντελόν μίλησε για τον Ζαν Πολ Μπελμοντο στο δίκτυο CNEWS και με τρεμάμενη φωνή δήλωσε πως «έπρεπε να φύγουμε μαζί […]
The post Συντετριμμένος ο Αλέν Ντελόν μετά τον θάνατο του Ζαν Πολ Μπελμοντό: «Επρεπε να φύγουμε μαζί» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr