Επιτέλους κυκλοφόρησε: Δείτε το τρέιλερ του Καφέ της Χαράς

10:12 - 18/12/2019

Μετά από 13 χρόνια επιστρέφει το Καφέ της Χαράς την παραμονή πρωτοχρονιάς! Στο τρέιλερ της δημοφιλούς σειράς βλέπουμε σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές να έχουν επιστρέψει, αλλά σε διαφορετικούς ρόλους. To επεισόδιο θα προβληθεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20:45, από τη συχνότητα του ANT1. The post Επιτέλους κυκλοφόρησε: Δείτε το τρέιλερ του Καφέ της Χαράς appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η μεγάλη επιστροφή! Δείτε το τρέιλερ του «Καφέ της Χαράς»

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Στο τρέιλερ της δημοφιλούς σειράς βλέπουμε σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές να έχουν επιστρέψει, αλλά σε διαφορετικούς ρόλους. To επεισόδιο θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 20:45, από τη συχνότητα του ANT1. The post Η μεγάλη επιστροφή! Δείτε το τρέιλερ του «Καφέ της Χαράς» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Επιτέλους κυκλοφόρησε: Δείτε το τρέιλερ του Καφέ της Χαράς

Μετά από 13 χρόνια επιστρέφει το Καφέ της Χαράς την παραμονή πρωτοχρονιάς! Στο τρέιλερ της δημοφιλούς σειράς βλέπουμε σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές να έχουν επιστρέψει, αλλά σε διαφορετικούς ρόλους. To επεισόδιο θα προβληθεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20:45, από τη συχνότητα του ANT1. eleftherostypos.gr

Διαβάστε το στο irafina.gr

Επιτέλους! Βγήκε το τρέιλερ του “Καφέ της Χαράς” Δείτε το βίντεο

Στις 31 Δεκεμβρίου, το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από 13 χρόνια. Η σειρά που όλοι αγαπήσαμε αναμένεται να προβληθεί από τον ANT1 στις 20:45 Παραμονή Πρωτοχρονιάς και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τη σειρά που έκλεψε τις καρδιές μας! Δείτε επίσης Μέσα στο σπίτι της Βίκυς Καγιά -Λιτό με κομψές λεπτομέρειες (εικόνες) Επιτέλους! Βγήκε το τρέιλερ του “Καφέ της Χαράς” Δείτε το βίντεο - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.

Διαβάστε το στο daddy-cool.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ουκρανία: Τι δείχνουν οι 420 ημέρες στο Κουρσκ

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Νέα φωτογραφία απο το ρομαντικό τους δείπνο

Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ: Οικονομικές δυσκολίες, μετά την πολιτική χρεοκοπία

Κάρτα ή κινητό αντί για εισιτήριο στα ΜΜΜ

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου

Άννα Βίσση και Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσαν τους Ολυμπιονίκες