Συγκλονίζει ο 62χρονος ψαράς που «πάλεψε» με τα κύματα επί 5 μέρες - «Παρακαλούσα τον Θεό να με σώσει»
18:26 - 06/09/2021
Ο 62χρονος ερασιτέχνης ψαράς, Αστέριος Μόσχας, «πάλευε» επί πέντε ημέρες με κύματα ύψους πέντε μέτρων, μέσα σε ένα μικρό φουσκωτό σκάφος που ανεβοκατέβαινε σαν τσόφλι, στα ανοιχτά της θάλασσας.
Δίχως νερό, δίχως φαγητό, με μοναδική προστασία μία πετσέτα, κατάφερε να μείνει ζωντανός.
Η μαρτυρία του 62χρονου, είναι συγκλονιστική.
«Το μόνο που είχα μαζί μου ήταν μια πετσέτα»
«Δεν είχα τίποτα μαζί μου. Είχα μόνο μια πετσέτα, ήμουν ξαπλωμένος μέσα στο φουσκωτό και σκέπαζα το πρόσωπο και το σώμα μου. Τα πόδια μου όμως ήταν έξω και ερχόντουσαν τα γλαρόνια και μου τσιμπούσαν τα δάκτυλα. Τους έλεγα ή εσείς θα με φάτε ή εγώ θα σας φάω», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αστέριος Μόσχας και χαμογελώντας με το
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Αρειανός ψαράς που πάλευε πέντε μέρες με τα κύματα: “Ήμουν στο έλεος του Θεού…”
Πέντε ημέρες πάλευε με κύματα ύψους πέντε μέτρων, μέσα σε ένα μικρό φουσκωτό σκάφος που ανεβοκατέβαινε σαν τσόφλι, στα ανοιχτά της θάλασσας. Δίχως νερό, δίχως φαγητό, με μοναδική προστασία μία πετσέτα, κατάφερε να μείνει ζωντανός. Η μαρτυρία του 62χρονου ερασιτέχνη ψαρά Αστέριου Μόσχα, στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι συγκλονιστική.
The post Συγκλονίζει ο Αρειανός ψαράς που πάλευε πέντε μέρες με τα κύματα: “Ήμουν στο έλεος του Θεού…” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΣυγκλονίζει ο ψαράς που αγνοούνταν για 5 ημέρες: Παρακαλούσα τον Θεό να με σώσει
Η περιπέτεια του 62χρονου ψαρά που πάλεψε μέ τα κύματα, χωρίς νερό και φαγητό, στα ανοιχτά του Θερμαϊκού. Πέντε ημέρες πάλευε με κύματα ύψους πέντε μέτρων, μέσα σε ένα μικρό φουσκωτό σκάφος που ανεβοκατέβαινε σαν τσόφλι, στα ανοιχτά της θάλασσας. Δίχως νερό, δίχως φαγητό, με μοναδική προστασία μία πετσέτα, κατάφερε να μείνει ζωντανός. Η μαρτυρία […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΣυγκλονίζει ο ψαράς που αγνοούνταν για 5 ημέρες: Παρακαλούσα τον Θεό να με σώσει
Η περιπέτεια του 62χρονου ψαρά που πάλεψε μέ τα κύματα, χωρίς νερό και φαγητό, στα ανοιχτά του Θερμαϊκού.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr