Ευγενία Μανωλίδου: Αποκαλύπτει ότι παρακαλούσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να φύγουν μόνιμα από Ελλάδα

17:18 - 06/09/2021

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής, Love It και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. To άρθρο Ευγενία Μανωλίδου: Αποκαλύπτει ότι παρακαλούσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να φύγουν μόνιμα από Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ευγενία Μανωλίδου αποκαλύπτει: Παρακαλούσα τον Άδωνι να μετακομίσουμε μόνιμα στο εξωτερικό

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής, Love It και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Η γνωστή μαέστρος σχολίασε τους λόγους της χρόνιας αποχής από την τηλεόραση, ενώ πέρασε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Ευγενία Μανωλίδου αποκαλύπτει: Παρακαλούσα τον Άδωνι να μετακομίσουμε μόνιμα στο εξωτερικό

Διαβάστε το στο spoilers

Ευγενία Μανωλίδου: Θα έφευγα με τον Άδωνι για τις ΗΠΑ

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκάλυψε γιατί δεν έφυγε μόνιμα για τις ΗΠΑ.Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Love It» και στην Ιωάννα Μαλέσκου για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως σχεδίαζε να φύγει μόνιμα στις ΗΠΑ, όπως το συγκεκριμένο ταξίδι δεν έγινε ποτέ, καθώς δεν έπεισε τον υπουργό Ανάπτυξης, ώστε να την ακολουθήσει. «Το 2016 ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό γιατί ταξίδευα πάρα πολύ με τη μουσική», είπε και σημείωσε πως «για να είμαι ειλικρινής ήθελα να φύγουμε, να μείνουμε μόνιμα στο εξωτερικό, γιατί εκεί είχα δουλειά εγώ ως μουσικός. Ήθελα πάρα πολύ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»