Τάσος Μπερδέσης: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του για την δολοφονία του

16:48 - 06/09/2021

Στο Tlive ήταν καλεσμένη η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισσάβετ και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μόλις έμαθε για […] The post Τάσος Μπερδέσης: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του για την δολοφονία του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Μπερδέσης: Με δάκρυα στα μάτια η σύντροφός του μιλά πρώτη φορά για τη δολοφονία του- ΒΙΝΤΕΟ

Η σχέση τους, τα τελευταία λόγια που της είπε το μοιραίο πρωινό, και η ζωή μετά το χαμό του αγαπημένου της

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τάσος Μπερδέσης: Με δάκρυα στα μάτια η σύντροφός του μιλά πρώτη φορά για τη δολοφονία του –

Η Ελισάβετ Καρυπίδου, η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της και To άρθρο Τάσος Μπερδέσης: Με δάκρυα στα μάτια η σύντροφός του μιλά πρώτη φορά για τη δολοφονία του – δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δολοφονία Μπερδέση: Με δάκρυα στα μάτια η σύντροφός του μιλά για την τελευταία συνομιλία τους

Με δάκρυα στα μάτια η σύντροφός του Τάσου Μπερδέση μιλά πρώτη φορά για τη δολοφονία του: "Ήμουν με φάρμακα τις πρώτες ημέρες"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του Μπερδέση μιλώντας για την δολοφονία του

Στο Tlive ήταν καλεσμένη η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισσάβετ και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μόλις έμαθε για την δολοφονία του. Η ίδια,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του Μπερδέση μιλώντας για την δολοφονία του

Διαβάστε το στο spoilers

Μπερδέσης: “Ήμουν με φάρμακα” λέει η σύντροφος του με δάκρυα στα μάτια

Η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισάβετ Καρυπίδου, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της, μετά τη δολοφονία του πυγμάχου στη Βάρη. Η σχέση τους, τα τελευταία λόγια που της είπε το μοιραίο πρωινό, και η ζωή μετά το χαμό του αγαπημένου της, είναι μερικές απο τις πτυχές για τις οποίες μίλησε στο tlive στην πρεμιέρα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ελισάβετ Καρυπίδου - Ραγίζει... καρδιές η σύντροφός του Τάσου Μπερδέση για την δολοφονία του (video)

"Εύχομαι σε κανένα να μην το περάσει, είναι πάρα πολύ νωπό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»