«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγινε έξαλλη μόλις με είδε επειδή ήμουν ξανθιά»
13:20 - 06/09/2021
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορογράφος μίλησε για τη Ρένα Βλαχοπούλου, την […]
The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγινε έξαλλη μόλις με είδε επειδή ήμουν ξανθιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγινε έξαλλη μόλις με είδε επειδή ήμουν ξανθιά»
Όσα δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξή της. Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και για τον Φρέντυ Γερμανό. «Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν ένα πρόσωπο που έγραψε πολύ στη ζωή μου, αλλά με μάλωνε σκληρά. Μια μέρα ξέχασα να πάρω τσιχλόφουσκες μαζί ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγινε έξαλλη μόλις με είδε επειδή ήμουν ξανθιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠοια αποκάλυψε – Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγινε έξαλλη μόλις με είδε επειδή ήμουν ξανθιά
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορογράφος μίλησε για τη Ρένα Βλαχοπούλου, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το γάμο της...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ποια αποκάλυψε – Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγινε έξαλλη μόλις με είδε επειδή ήμουν ξανθιά
Διαβάστε το στο spoilersΜαρία Ιωαννίδου: "Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγινε έξαλλη μόλις με είδε επειδή ήμουν ξανθιά"
"Ήμουν γεννημένη μανούλα, όμως, ο θεός με τιμώρησε γιατί είχα κάνει πολλές αμβλώσεις"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr