Γιώργος Λιάγκας: «Τρομάξαμε ότι η Λίτσα Πατέρα πάει στην Ελένη Μενεγάκη»

12:26 - 06/09/2021

«Είμαι πάντα εδώ!», είπε στην πρώτη της καλημέρα στο Πρωινό η Λίτσα Πατέρα. Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, άνοιξε μια απίθανη […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Τρομάξαμε ότι η Λίτσα Πατέρα πάει στην Ελένη Μενεγάκη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: Απίθανος διάλογος στο Πρωινό – «Τρομάξαμε ότι η Λίτσα Πατέρα πηγαίνει στην Ελένη Μενεγάκη»

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας την είσοδο της Λίτσας Πατέρα στο Πρωινό. Συγκεκριμένα η γνωστή αστρολόγος ανέφερε: «Είμαι πάντα εδώ!», με τον παρουσιαστή να αδράζει την ευκαιρία για να κάνει την εξής συζήτηση με επίκεντρο την Ελένη Μενεγάκη.  «Τρομάξαμε το καλοκαίρι! Φεύγει πάει στη Μενεγάκη η Πατέρα». Έκανα διακοπές, βγήκα από ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: Απίθανος διάλογος στο Πρωινό – «Τρομάξαμε ότι η Λίτσα Πατέρα πηγαίνει στην Ελένη Μενεγάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Λιάγκας: Τρομάξαμε ότι η Λίτσα Πατέρα πάει στην Ελένη Μενεγάκη

Στην ανησυχία που ένιωσε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών όταν άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες πως η Λίτσα Πατέρα κλείνει πίσω της την πόρτα του Ant1, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας κατά την πρεμιέρα του «Πρωινού» το πρωί της Δευτέρας. «Είμαι πάντα εδώ!», είπε στην πρώτη της καλημέρα η Λίτσα Πατέρα και ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τις φήμες του καλοκαιριού. «Τρομάξαμε το καλοκαίρι! Φεύγει πάει στη Μενεγάκη η Πατέρα». Έκανα διακοπές, βγήκα από τη θάλασσα, τι γίνεται, αν ισχύει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Η Πατέρα έχει ρίζες και βάσεις εδώ», απάντησε η Λίτσα Πατέρα. «Σιγά μη φύγει η Λίτσα από τον Ant1. Πρώτα θα φύγει ο Ant1 και μετά η Λίτσα από τον Ant1

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Τρομάξαμε ότι η Λίτσα Πατέρα πάει στην Ελένη Μενεγάκη»

Απίθανος διάλογος στον αέρα του Πρωινό. Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας και τι απάντησε η Λίτσα Πατέρα; «Είμαι πάντα εδώ!», είπε στην πρώτη της καλημέρα στο Πρωινό η Λίτσα Πατέρα. Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, άνοιξε μια απίθανη κουβέντα, βάζοντας στο επίκεντρο την Ελένη Μενεγάκη. «Τρομάξαμε το καλοκαίρι! Φεύγει πάει στη Μενεγάκη η Πατέρα». Έκανα διακοπές, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε