Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τζάμπα και βερεσέ»
10:44 - 06/09/2021
Στην κάμερα του OPEN και τον Γιώργο Οικονομάκη μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος το πρωινό της Δευτέρας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, […]
The post Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τζάμπα και βερεσέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: Ήμουν ένας ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τζάμπα και βερεσέ
Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» του Open παραχώρησε δηλώσεις ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση και τις αμοιβές του ενώ αναφέρθηκε και στο πώς θα απαντούσε αν του πρότειναν να συμμετάσχει στο reality του Alpha «Bachelor». Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν ένας ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τζάμπα και βερεσέ. Τώρα είμαι ένας μεροδούλι μεροφάι». «Αν μου πρότειναν να κάνω το Bachelor πριν από 20 χρόνια δεν θα το έκανα. Πριν από 25 ή 30 χρόνια, όμως, ναι» πρόσθεσε ο ηθοποιός και στο τέλος επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να είναι ερωτευμένος. «Ισχύουν… Και στα δικά σου» είπε με χιούμορ στον δημοσιογράφο.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τζάμπα και βερεσέ» (Video)
«Τώρα είμαι ένας μεροδούλι μεροφάι»
Διαβάστε το στο topontiki.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τζάμπα και βερεσέ» (VIDEO)
Στην κάμερα του OPEN και τον Γιώργο Οικονομάκη μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος το πρωινό της Δευτέρας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε,...
The post Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τζάμπα και βερεσέ» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr