Ερντογάν για Αγία Σοφία: «Ή θα πάρω το Βυζάντιο, ή το Βυζάντιο θα πάρει εμένα»

10:30 - 06/09/2021

Μιλώντας προχθές σε κομματικά στελέχη στη Ριζούντα, επέκρινε την αντιπολίτευση της Τουρκίας ότι προσπάθησε να κρατήσει κλειστή την Αγία Σοφία σε αντίθεση με τον ίδιο Όπως δήλωσε χάρη στις κινήσεις…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προκλητικός Ερντογάν: Ή θα πάρω το Βυζάντιο, ή το Βυζάντιο θα πάρει εμένα

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε προκλητικός, λέγοντας ότι «ή θα πάρει το Βυζάντιο ή το Βυζάντιο αυτόν».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Έχει ξεφύγει τελέιως!! Ερντογάν: “Ή θα πάρω το Βυζάντιο, ή το Βυζάντιο θα πάρει εμένα”

«Εμείς καθορίσαμε καλά τον δρόμο μας. Και ο δικός μας δρόμος δεν είναι ο δρόμος ο δικός τους. Ή θα πάρω το Βυζάντιο, ή το Βυζάντιο θα πάρει εμένα. Αυτό το συμβόλαιο είναι δικό μας και όχι δικό τους» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ερντογάν στην ομιλία του, σύμφωνα με τα tourkikanea. Το άρθρο Έχει ξεφύγει τελέιως!! Ερντογάν: “Ή θα πάρω το Βυζάντιο, ή το Βυζάντιο θα πάρει εμένα” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ή θα πάρω το Βυζάντιο, ή το Βυζάντιο θα πάρει εμένα»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του το Σάββατο σε κομματικά στελέχη στη Ριζούντα, κατηγόρησε την αντιπολίτευση της χώρας του ότι προσπάθησε να κρατήσει κλειστή την Αγία Σοφία σε αντίθεση με τον ίδιο που την απέδωσε «στους από την εποχή του Πορθητή ιδιοκτήτες της». «Εμείς καθορίσαμε καλά τον δρόμο μας. Και ο δικός μας δρόμος δεν είναι ο δρόμος ο δικός τους. Ή θα πάρω το Βυζάντιο, ή το Βυζάντιο θα πάρει εμένα. Αυτό το συμβόλαιο είναι δικό μας και όχι δικό τους» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ερντογάν στην ομιλία του, σύμφωνα με τα tourkikanea. Και πρόσθεσε «Εμείς αυτό το αποδείξαμε με τα εγκαίνια της Αγίας Σοφίας, ενώ εκείνοι το αντίθετο, προσπάθησαν να παραμείνει

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ερντογάν: Ή θα πάρω το Βυζάντιο, ή το Βυζάντιο θα πάρει εμένα

"Αποδώσαμε την Αγία Σοφία «στους ιδιοκτήτες της από την εποχή του Πορθητή", δήλωσε επίσης ο Τούρκος πρόεδρος

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ερντογάν: Ή θα πάρω το Βυζάντιο, ή το Βυζάντιο θα πάρει εμένα

Επίθεση σε εκείνους που προσπάθησαν να παραμείνει κλειστή η Αγία Σοφία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας ότι «εμείς αποσπάσαμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας από τον Αλλάχ».

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά