Συγκλόνισε ο Σάκης Αρσενίου με την αποκάλυψη για τον αδερφό του – «Έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος»
08:57 - 18/12/2019
Ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου ήταν καλεσμένος στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει έναν μεγαλύτερο […]
The post Συγκλόνισε ο Σάκης Αρσενίου με την αποκάλυψη για τον αδερφό του – «Έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αποκάλυψη του Σάκη Αρσενίου για τον αδερφό του: «Έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει...
Διαβάστε το στο ZouglaΣυγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: «Ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος»
Ο Σάκης Αρσενίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό με ιδιαιτερότητες.
Διαβάστε το στο NewsBombΗ αποκάλυψη του Σάκη Αρσενίου για τον αδερφό του: «Έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει έναν μεγαλύτερο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκλόνισε ο Σάκης Αρσενίου με την αποκάλυψη για τον αδερφό του – "Έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος" (VIDEO)
Ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου ήταν καλεσμένος στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό με ιδιαιτερότητες. Πως ένα ιατρικό λάθος προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στον αδελφό του λίγες μέρες μετά τη γέννηση του;
Ο Σάκης Αρσενίου περιέγραψε τον αγώνα των γονιών του να μεγαλώσουν με αγάπη και ενότητα τα τρία τους παιδιά και εξήγησε γιατί χρειάστηκε να παίξει μέχρι και ξύλο στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον αδερφό του, τον Σωτήρη.
«Ο αδερφός μου από ένα ιατρικό λάθος έπαθε εγκεφαλική παράλυση. Με τον αδερφό μου είμαστε πολύ δεμένοι και γι’ αυτό ευθύνονται οι γονείς μας. Με θυμώνει πολύ ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τον αδερφό μου, έχω μα
Διαβάστε το στο thestival.grΣυγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: «Ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος»
Συγκλόνισε ο Σάκης Αρσενίου με την αποκάλυψη για τον αδερφό του στα "Μεσάνυχτα".
The post Συγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: «Ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: «Από ιατρικό λάθος ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση» (photo+video)
Ο Σάκης Αρσενίου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα υγείας του 36χρονου αδερφού του, Σωτήρη. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Συγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: «Από ιατρικό λάθος ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση» (photo+video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΣυγκλόνισε ο Σάκης Αρσενίου: Ο αδελφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος
Συγκλόνισε ο Σάκης Αρσενίου που βρέθηκε καλεσμένος στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό με ιδιαιτερότητες. Πως ένα ιατρικό λάθος προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στον αδελφό του λίγες μέρες μετά τη γέννηση του;
«Ο αδερφός μου από
Διαβάστε το στο madata.grΣυγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: Πώς ο αδελφός του έπαθε εγκεφαλική παράλυση (video)
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Σάκης Αρσενίου
Διαβάστε το στο mononews.grΣυγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: «Ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος»
Καλεσμένος στην εκπομπής «Μεσάνυχτα» βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης Αρσενίου. Ο γοητευτικός τραγουδιστής, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, αποκάλυψε για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη πώς έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό με ιδιαιτερότητες. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον 36χρονο Σωτήρη και για την αναπηρία του, η οποία προέκυψε έπειτα από ένα ιατρικό λάθος. «Είναι μια […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: «Έπαθε εγκεφαλική παράλυση ο αδερφός μου από ιατρικό λάθος»
Ο Σάκης Αρσενίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» που παρουσιάζει με επιτυχία η Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό με ιδιαιτερότητες. Ο Σάκης Αρσενίου αποκάλυψε πως ένα ιατρικό λάθος προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στον αδελφό του λίγες μέρες μετά τη γέννηση του. Ο Σάκης Αρσενίου αναφέρθηκε στον αγώνα των […]
The post Συγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: «Έπαθε εγκεφαλική παράλυση ο αδερφός μου από ιατρικό λάθος» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr