Παλάσιος: «Σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»

18:30 - 05/09/2021

Λίγο μετά τις 5 μ.μ. έφτασε στην Αθήνα από το Μπουένος Άιρες (μέσω Φρανκφούρτης) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Παλάσιος...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παλάσιος: «Στόχος μου ένας τίτλος με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε… δεύτερες σκέψεις για τον Παναθηναϊκό, ενώ επεσήμανε ότι στόχος είναι να πάει το «τριφύλλι» όσο πιο ψηλά γίνεται. Ενθουσιασμένος με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποτελεί τη νέα πρόκληση της καριέρας μου, εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στο PAO TV. «Χρειαζόμουν ένα τέτοιο βήμα στην καριέρα μου, σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν […] The post Παλάσιος: «Στόχος μου ένας τίτλος με τον Παναθηναϊκό» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Παλάσιος: «Σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»

Lamianow.gr Παλάσιος: «Σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός» Λίγο μετά τις 5 μ.μ. έφτασε στην Αθήνα από το Μπουένος Άιρες (μέσω Φρανκφούρτης) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Παλάσιος, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και τον σκάουτ των «πρασίνων», Λούκας Φαβάλι. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Όταν με ενημέρωσε ο ατζέντης μου, του […] Παλάσιος: «Σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο