Ο Στράτος Τζώρτζογλου έξω απ’ τα δόντια – «Δεν άφησα κανέναν να με βιάσει σωματικά»

13:28 - 05/09/2021

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη […] The post Ο Στράτος Τζώρτζογλου έξω απ’ τα δόντια – «Δεν άφησα κανέναν να με βιάσει σωματικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Στράτος Τζώρτζογλου – Δεν άφησα κανέναν να με βιάσει σωματικα

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν είχε πει ποτέ ριάλιτι πριν μπει στη Φάρμα και αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του

Διαβάστε το στο in.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν άφησα κανέναν να με βιάσει σωματικά»

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη σχέση του με τον Θεό καθώς και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για τον θεατρικό χώρο και δυνάμωσαν το ελληνικό κίνημα #MeToo. Επισκέπτεστε συχνά το Άγιο Όρος, θα σκεφτόσασταν να... The post Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν άφησα κανέναν να με βιάσει σωματικά» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Οργισμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν άφησα κανέναν να με βιάσει σωματικά»

Επισκέπτεστε συχνά το Άγιο Όρος, θα σκεφτόσασταν να μείνετε εκεί για μεγάλο διάστημα; Το Άγιο Όρος δεν σε κάνει άγιο, είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Έχουμε δει πολλά καθίκια οι οποίοι έχουν το θρησκευόμενο περίβλημα… Κατά κάποιον τρόπο αυτοί αποτελούν αρρώστια για το σώμα της εκκλησίας. Δεν θα ήθελα να είμαι άλλος ένας που θα γελοιοποιήσω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: "Δεν υπήρχα στην τηλεόραση από ζήλια και φθόνο"-"Δεν άφησα κανέναν να με βιάσει σωματικά"

Αποκαλυπτικός όπως πάντα ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το ελληνικό #metoo,τη Φάρμα και το θάνατο της μητέρας του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν άφησα κανέναν να με βιάσει σωματικά

Δημοσιεύθηκε: 5 Σεπτεμβρίου 2021 14:45 Σε συνέντευξή του ο Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη σχέση του με τον Θεό. Καθώς και τις καταγγελίες... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν άφησα κανέναν να με βιάσει σωματικά

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»