Στράτος Τζώρτζογλου: «Είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου, μούδιαζε το αριστερό μου πόδι»

22:04 - 04/09/2021

Για τον λόγο που συμμετείχε στην Φάρμα αλλά και πόσο τον κλόνισε η απώλεια της μητέρας του μίλησε ο Στράτος […] The post Στράτος Τζώρτζογλου: «Είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου, μούδιαζε το αριστερό μου πόδι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζώρτζογλου: Έχανα τα μαλλιά μου - Είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου

Τι δήλωσε για τον κλονισμό που υπέστη ο οργανισμός του εξαιτίας ενός λυπητερού γεγονότος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Στράτος Τζώρτζογλου: «Είχα γεμίσει σπυριά πίσω στο κεφάλι μου, μούδιαζε το αριστερό μου πόδι, έπεσαν τα μαλλιά μου»

Ήσασταν πράγματι η ψυχή της «Φάρμας»…. Ακούγεται παράδοξο αυτό που θα πω αλλά δεν είχα δει ποτέ ριάλιτι. Δεν ήξερα καν ότι το «Survivor» υπήρχε, έλειπα και χρόνια στην Αμερική. Δέχτηκα να μπω στη «Φάρμα» μετά από πρόταση της Φαίης Σκορδά, 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων. Μου άρεσε η ιδέα να έρθω σε επαφή με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: “Έχανα τα μαλλιά μου, είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου”

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν πέθανε η μητέρα του, To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου: “Έχανα τα μαλλιά μου, είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: «Είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου, μούδιαζε το αριστερό μου πόδι»

“Επίσης τα μαλλιά μου είχαν αραιώσει, έπεσαν από την στεναχώρια” ανέφερε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Για τον λόγο που συμμετείχε στην Φάρμα αλλά και πόσο τον κλόνισε η απώλεια της μητέρας του μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου. Ήσασταν πράγματι η ψυχή της «Φάρμας»…. Ακούγεται παράδοξο αυτό που θα πω αλλά δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: Είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου. Μούδιασε το αριστερό μου πόδι και τα μαλλιά μου έπεσαν

by Ioanna04/09/2021 22:343 O Στράτος Τζώρτζογλου έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λόγο που συμμετείχε στη Φάρμα αλλά και το χαμό της μητέρας του.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στράτος Τζώρτζογλου: Είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου. Μούδιασε το αριστερό μου πόδι και τα μαλλιά μου έπεσαν

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»