Συγκλονίζει η Οσάκα: «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις» (photos+video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέος αποκλεισμός «βόμβα» για Ναόμι Οσάκα – «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις»
Την απόφαση να απέχει για ένα χρονικό διάστημα από την αγωνιστική δράση, γνωστοποίησε η Ναόμι Οσάκα. Η τενίστρια από την Ιαπωνία, ταλαιπωρείται εδώ και αρκετούς μήνες από πρόβλημα στην διαχείριση άγχους, γεγονός που έχει άμεσο αντίκτυπο και στην απόδοση της. Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες που φιλοξένησε η χώρα της, η Οσάκα έμεινε ... Περισσότερα
To άρθρο Νέος αποκλεισμός «βόμβα» για Ναόμι Οσάκα – «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΝαόμι Οσάκα: Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις
Την απόφαση να απέχει για ένα χρονικό διάστημα από την αγωνιστική δράση, γνωστοποίησε η Ναόμι Οσάκα. Η τενίστρια από την Ιαπωνία...
Διαβάστε το στο ZouglaΣυγκλονίζει η Οσάκα: «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις» (photos+video)
Η Ναόμι Οσάκα ανακοίνωσε την προσωρινή της αποχώρηση από το τένις.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει η Οσάκα: «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις» (video)
Η Ναόμι Οσάκα ανακοίνωσε την προσωρινή της αποχώρηση από το τένις.
Το άρθρο Συγκλονίζει η Οσάκα: «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις» (video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΝαόμι Οσάκα: «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις»
Και που για τους περισσότερους ήταν αναμενόμενο ανακοινώθηκε από την Ναόμι Οσάκα, δηλαδή, την απόφαση να απέχει για ένα χρονικό διάστημα από την αγωνιστική δράση. Η τενίστρια από την Ιαπωνία,…
Διαβάστε το στο politik.grΟσάκα: «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις»
Η Ναόμι Οσάκα ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις, μετά την ήττα της από την Λάϊλα Φερνάντεζ με 7-5, 6-7 (2), 6-4 στο US Open.
Διαβάστε το στο fosonline.grΝέος αποκλεισμός-«βόμβα» για Οσάκα: «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις»
Νέος αποκλεισμός-«βόμβα» για Οσάκα: «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις»
04/09/2021
Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες που φιλοξένησε η χώρα της, η Ναόμι Οσάκα έμεινε νωρίς εκτός συνέχειας και στο US Open, καθώς ηττήθηκε από τη 18χρονη Καναδή Λάιλα Φερνάντεζ με 7-5, 6-7 (2), 6-4.
«Νομίζω ότι θα κάνω ένα διάλειμμα για λίγο», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης η Οσάκα και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι τον τελευταίο καιρό, όταν κερδίζω δεν αισθάνομαι ευτυχισμένη. Νιώθω περισσότερο ανακουφισμένη. Και μετά, όταν χάνω, νιώθω πολύ λυπημένη. Και δεν το θεωρώ φυσιολογικό».
Την ώρα που μιλούσε στους δημοσιογράφους, η Οσάκα είπε πως «δεν θέλω πολύ για ν
Διαβάστε το στο filathlos.grΟσάκα – «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω τένις»
Η Ναόμι Οσάκα ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις, μετά την ήττα της από την Λάϊλα Φερνάντεζ με 7-5, 6-7 (2), 6-4 στο US Open.
Διαβάστε το στο to10.gr