«Πονοκέφαλος» για την κυβέρνηση οι αυξήσεις στο «καλάθι της νοικοκυράς» – Τα μέτρα ελάφρυνσης που σχεδιάζει να εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη Δ.Ε.Θ.

08:00 - 04/09/2021

Εξαγγελίες στην κατεύθυνση στήριξης του εισοδήματος των πολιτών, με στόχο να αποτελέσουν κι ένα αντιστάθμισμα στο κύμα ακρίβειας που επιβαρύνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, αναμένεται να εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Δ.Ε.Θ… Στην κυβέρνηση υπάρχει η εκτίμηση ότι οι ανατιμήσεις θα είναι παροδικές και δεν θα επεκταθούν και μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Ωστόσο ... Περισσότερα To άρθρο «Πονοκέφαλος» για την κυβέρνηση οι αυξήσεις στο «καλάθι της νοικοκυράς» – Τα μέτρα ελάφρυνσης που σχεδιάζει να εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη Δ.Ε.Θ. δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πονοκέφαλος» για την κυβέρνηση οι αυξήσεις στο «καλάθι της νοικοκυράς» – Οι φορολογικές ελαφρύνσεις που θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Εξαγγελίες στην κατεύθυνση στήριξης του εισοδήματος των πολιτών, με στόχο να αποτελέσουν κι ένα αντιστάθμισμα στο κύμα ακρίβειας που επιβαρύνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, αναμένεται να εξαγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Πονοκέφαλος» για την κυβέρνηση οι αυξήσεις στο «καλάθι της νοικοκυράς» – Οι εξαγγελίες για τη ΔΕΘ

Eξαγγελίες στην κατεύθυνση στήριξης του εισοδήματος των πολιτών, με στόχο να αποτελέσουν κι ένα αντιστάθμισμα στο κύμα ακρίβειας που επιβαρύνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, αναμένεται να εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Δ.Ε.Θ… Στην κυβέρνηση υπάρχει η εκτίμηση ότι οι ανατιμήσεις θα είναι παροδικές και δεν θα επεκταθούν και μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Ωστόσο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιώργος Ρους: «Ήταν επιλογή μου να μην ξέρει έντονα ο κόσμος το πρόσωπό μου»

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας από την Καλλιθέα - Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το ότι η Λίτσα Πατέρα εξαφανίστηκε μετά από 33 χρόνια στον AΝΤ1, μου δείχνει έλλειψη σεβασμού»

Mεγάλο μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων λόγω ανατροπής οχήματος

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 4-3: Απίθανη ανατροπή για τους πρωταθλητές Γερμανίας κόντρα στην ομάδα του Κουλιεράκη

Η Μαρία Κορινθίου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Είναι μελετημένο να τον δω με άλλην»