Η πρώτη φωτογραφία του Κώστα Σόμμερ με τον νεογέννητο γιο του

03:26 - 04/09/2021

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Κώστας Σόμμερ, κρατώντας τον νεογέννητο γιο του, ενώ πολύ γλυκά λόγια μίλησε και για την γυναίκα του Βαλεντινή, με την οποία παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, λίγα 24ωρα πριν τη γέννηση του μωρό τους. «Καλωσήρθες στον κόσμο, καλωσήρθες στη ζωή, το συναίσθημα του να σε κρατάω και να σε έχω στα χέρια μου με συμπληρώνει. Είσαι η ζωή μου, η οικογένειά μου, τα πάντα μου. Βαλεντίνη σε αγαπώ γυναίκα μου, σε αγαπώ γιε μου, σε αγαπώ οικογένειά μου, μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να σας κρατώ πάντα ευτυχισμένους και χαμογελαστούς. Μακάρι όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα» έγραψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Σόμμερ: Κοιμάται αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του (ΕΙΚΟΝΑ)

H Βαλεντίνη Παπαδάκη μέσα από το Instagram, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι τους, o οποίος γεννήθηκε με καισαρική και θα πάρει το όνομα “Ιάσονας”. Το μεσημέρι του Σαββάτου,  μάλιστα επανήλθε με νέα φωτογραφία του νεογέννητου να κοιμάται στην αγκαλιά του Κώστα Σόμμερ.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κώστας Σόμμερ: Η πρώτη ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο του

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού για τον ερχομό του γιου του.Μια πολύ γλυκιά φωτογραφία μοιράστηκε ο Κώστας Σόμμερ στα social media, με τον ίδιο να κρατά στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο του. Ο ηθοποιός, μίλησε επίσης πολύ τρυφερά για την γυναίκα του Βαλεντίνη, με την οποία παντρεύτηκε πρόσφατα, λίγο πριν τη γέννηση του μικρού. «Καλωσήρθες στον κόσμο, καλωσήρθες στη ζωή, το συναίσθημα του να σε κρατάω και να σε έχω στα χέρια μου με συμπληρώνει. Είσαι η ζωή μου, η οικογένειά μου, τα πάντα μου. Βαλεντίνη σε αγαπώ γυναίκα μου, σε αγαπώ γιε μου, σε αγαπώ οικογένειά μου, μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να σας κρατώ πάντα ευτυχισμένους και χαμογελαστούς. Μακάρι όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

O Κώστας Σόμμερ κοιμάται αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του

Πρωτόγνωρα και μοναδικά είναι τα συναισθήματα που νιώθουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, μετά τον ερχομό του μονάκριβου γιου τους. Η 27χρονη make up artist έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 2 Σεπτεμβρίου. Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό η ευτυχισμένη μαμά μέσα από το Instagram, στο οποίο δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 12/2/2025

Champions League: Νίκη-θρίλερ της Ρεάλ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι – Καθάρισε η Ντόρτμουντ, προβάδισμα η Γιουβέντους

Κλειστά σχολεία μέχρι την Παρασκευή και αποφυγή των συναθροίσεων – Τι αποφάσισε η Επιτροπή για τους σεισμούς στη Σαντορίνη

Ούτε ευρώ δεν χάρισε ο Σπόραρ – Deal-πακέτο ο Παναθηναϊκός μαζί με Βιλένα

Τουρίστας αστειεύεται με την κατάσταση στη Σαντορίνη και το ελληνικό ίντερνετ έπεσε να τον «φάει»

Καρέ – καρέ η σύλληψη διαρρηκτών από αστυνομικούς: Τους κατέγραφε κάμερα κλειστού κυκλώματος