Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία στην πρόβα τζενεράλε

22:16 - 03/09/2021

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία στην πρόβα τζενεράλε 03/09/2021 Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Άρης και Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο τελευταίο φιλικό των δυο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ματέο Γκαρσία (37’) σημείωσε το γκολ των «κίτρινων» που είχαν πολλές αναξιοποίητες ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενοι και τη σύνθεση ανάγκης που παρέταξαν οι Πειραιώτες. Οι οποίοι, ωστόσο, ισοφάρισαν με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (80’).    Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι. Ο Λούκας Σάσα (4’) δεν ολοκλήρωσε όπως θα ήθελε την ατομική του ενέργεια ενώ ο Κένι Λαλά πρόλαβε την ύστατη στιγμή τον Δημήτρη Μάνο (8’) που βγήκε τετ-α-τετ με τον Όγ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ισοφάρισε με Αβραάμ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ισόπαλη η πρόβα τζενεράλε στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Άρης και Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο τελευταίο φιλικό των δυο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ματέο Γκαρσία (37’) σημείωσε το γκολ των «κίτρινων» που είχαν πολλές αναξιοποίητες ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενοι και τη σύνθεση ανάγκης που παρέταξαν οι Πειραιώτες. Οι οποίοι,... The post Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ισόπαλη η πρόβα τζενεράλε στο Κλεάνθης Βικελίδης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Παναιτωλικός: Κέρδισε στην πρόβα τζενεράλε (3-1)

Με νίκη συνδύασε ο Παναιτωλικός την επιστροφή των φίλων του στο γήπεδο, καθώς στη σημερινή πρόβα τζενεράλε του ενόψει της νέας σεζόν κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό Β’ και πλέον περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης στην...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Παναιτωλικός: Κέρδισε στην πρόβα τζενεράλε (3-1)

Διαβάστε το στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)