Εκτός μεταλλίων η Εθνική Νέων Ανδρών στο πόλο, ήττα στα προημιτελικά από Ουγγαρία

21:26 - 03/09/2021

kΗ Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών γνώρισε την ήττα, από την Ουγγαρία με 11-9, στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Πράγας, την Παρασκευή (3/9) και οι ελπίδες, για την υπεράσπιση του τίτλου ή την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου, τελείωσαν. Τα αγόρια του Μάκη Βολτυράκη δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, που θα τους ... Περισσότερα To άρθρο Εκτός μεταλλίων η Εθνική Νέων Ανδρών στο πόλο, ήττα στα προημιτελικά από Ουγγαρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Αδιανόητη ασέβεια κατά της ομάδας μας, ήρθε η ώρα για επαγγελματική διαιτησία στο μπάσκετ στα πρότυπα του ποδοσφαίρου»

Θήβα: Έκαναν 30 διαρρήξεις μέσα σε 10 ημέρες – Κάτοικοι καταγγέλλουν Ρομά για κλοπές, ναρκωτικά και επιθέσεις με πέτρες

Φινλανδία – Ελλάδα 0-0 live: Μαζική άμυνα από τους γηπεδούχους που δεν επιτρέπουν στην Εθνική να δημιουργήσει ευκαιρίες

MotoGP: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Χόρχε Μαρτίν με Pramac Ducati

Βασίλης Μαυρογεωργίου: «Με το “Έχω παιδιά” έχω αρχίσει να φαντάζομαι τον εαυτό μου με μια τέτοια οικογένεια»

Νεκροί δύο στρατιώτες από ισραηλινή επίθεση στα νότια του Λιβάνου