Ενδεκάδα με Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:40 - 03/09/2021

Οι Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά βρίσκονται στις βασικές επιλογές του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». The post Ενδεκάδα με Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: «Μοιρασιά» στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Άρης και Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο τελευταίο φιλικό των δυο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ματέο Γκαρσία (37’) σημείωσε το γκολ των «κίτρινων» που είχαν πολλές αναξιοποίητες ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενοι και τη σύνθεση ανάγκης που παρέταξαν οι Πειραιώτες. Οι οποίοι, ωστόσο, ισοφάρισαν με τον Αβραάμ […] Άρης – Ολυμπιακός 1-1: «Μοιρασιά» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Άρης - Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

«Μοιρασιά» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς Άρης και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι.Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων και αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Ο Ματέο Γκαρσία (37’) σημείωσε το γκολ των «κίτρινων» που είχαν πολλές αναξιοποίητες ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενοι και τη σύνθεση ανάγκης που παρέταξαν οι Πειραιώτες. Οι οποίοι, ωστόσο, ισοφάρισαν με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (80’). Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπάλας - Βοηθοί: Θανάσης Κόλλιας, Ηλίας Κωνσταντίνου - 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μπούμπας Κίτρινες: Εντιαγέ - Παπασταθόπουλος, Λαλά Οι συνθέσεις: Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο, Λούμορ, Σάσα, Εντιαγέ (90’ Μαρμαρίδης), Μ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων