Απόστολος Γκλέτσος: «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου»

13:52 - 03/09/2021

Στην κάμερα του Love It και την Κατερίνα Νινιού μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Ο […] The post Απόστολος Γκλέτσος: «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε δηλώσεις ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή τονίζοντας πως «κάτι καλό» συμβαίνει και δήλωσε ευτυχισμένος. Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε πως: «πήγα για δυο Σαββατοκύριακα στην Ύδρα. Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Τα υπόλοιπα είναι για εμένα. Δεν τα ανακοινώνω. Αλλά, ναι, είμαι μια χαρά». Σχετικά με τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε πως «δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει το 0,00001% το θέατρο. Βρέθηκαν τρεις άρα μιλάμε για ένα ποσοστό απειροελάχιστο. Δεν νομίζω ότι αυτό θα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευτυχισμένος δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος: «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, όπου μεταξύ άλλω,ν αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή τονίζοντας πως «κάτι καλό» συμβαίνει και δήλωσε ευτυχισμένος. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε τα εξής: «πήγα για δυο Σαββατοκύριακα στην Ύδρα. Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Τα υπόλοιπα είναι για εμένα. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου» – Η αινιγματική του δήλωση

«Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος»

Διαβάστε το στο news.gr

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου»

Όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στην κάμερα του Love It! Στην κάμερα του Love It και την Κατερίνα Νινιού μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής ηθοποιός πρόδωσε, μεταξύ άλλων, πως κάτι… όμορφο έχει έρθει το τελευταίο διάστημα στην ζωή του και δηλώνει ευτυχισμένος! Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love It παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός πρόδωσε, μεταξύ άλλων, πως κάτι… όμορφο έχει έρθει το τελευταίο διάστημα στην... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απόστολος Γκλέτσος: Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου

Διαβάστε το στο spoilers

Απόστολος Γκλέτσος: Ερωτεύτηκε και δεν το κρύβει

Το παραδέχτηκε δημόσια

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Απόστολος Γκλέτσος: "Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου"

"Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο Love it με αφορμή την παράσταση του Καραγκιόζη όπου παίζει. Μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του. «Δεν ξέρω αν ήταν κορονοϊός ή αν ήταν μια λοίμωξη, δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Έκανα το εμβόλιο». Η συνέχεια στο znews.gr The post Απόστολος Γκλέτσος: «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Μάρκο Σεφερλή: «Με πλήγωσε πάρα πολύ όλο αυτό που άκουσα»

Ράνια Ιωαννίδου: Θλίψη στην κηδεία της ηθοποιού

Ναταλία Γερμανού: Εξιτήριο για την παρουσιάστρια μετά το έκτακτο χειρουργείο

Η Δανάη Μπάρκα μαθαίνει… pole dancing

Δημήτρης Οικονόμου: «Ήταν όνειρό μου η ψυχαγωγία πριν πολλά χρόνια, αλλά δεν έκατσε»

Grand Hotel: Η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της είχε και δεύτερο παιδί