Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το νυφικό μου ετοιμάζεται, δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα»

13:42 - 03/09/2021

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προετοιμάζεται για τον γάμο της και εξομολογήθηκε για τα πάντα στην εκπομπή Love It. «Η αλήθεια είναι […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το νυφικό μου ετοιμάζεται, δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα ντυθεί νυφούλα με “την Άρτα και τα Γιάννενα”

Δεν διστάζει να εκφραστεί με χιούμορ η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην κάμερα του ΣΚΑΪ! Για τον επικείμενο γάμο της μίλησε, μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love It”. «Η αλήθεια είναι ότι πρώτη εδώ μέσα θα ντυθώ νυφούλα εγώ. Το νυφικό μου έχει ξεκινήσει και ετοιμάζεται, θέλουμε περίπου ένα ... Περισσότερα To άρθρο Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα ντυθεί νυφούλα με “την Άρτα και τα Γιάννενα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Το νυφικό θα είναι τεράστιο δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη... και το μέγεθος του νυφικού

Διαβάστε το στο in.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το νυφικό μου ετοιμάζεται, δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα

Πυρετωδώς προετοιμάζεται για τον επικείμενο γάμο της η Δήμητρα Αλεξανδράκη και παρά τα μικροπροβλήματα που έχουν προκύψει εκείνη δεν δείχνει να έχει χάσει τη διάθεση και το κέφι της. «Η αλήθεια είναι ότι πρώτη εδώ μέσα θα ντυθώ νυφούλα εγώ. Το νυφικό μου έχει ξεκινήσει και ετοιμάζεται, θέλουμε περίπου ένα μήνα και κάτι μέχρι να το τελειώσουμε, γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα. Θα είναι τεράστιο. Προσπαθώ να δω να μην εκτοξεύω τον γαμπρό πιο εκεί. Συζητάμε για την ίδια εκκλησία που μου έκανε την πρόταση γάμου. Συζητάμε για τον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι. Δεν έχουμε κλείσει την ημερομηνία ακόμα, αλλά θα θέλαμε εντός του επόμενου μήνα να γίν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δ. Αλεξανδράκη: «Το νυφικό μου ετοιμάζεται, δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα»

“Θα ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά να είναι η Ιωάννα Τούνη, αλλά θέλω να καθίσω να σκεφτώ κάποιο άτομο που έχουμε περάσει πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου μαζί”, λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προετοιμάζεται για τον γάμο της και εξομολογήθηκε για τα πάντα στην εκπομπή Love It. «Η αλήθεια είναι ότι πρώτη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αλεξανδράκη: Το νυφικό ετοιμάζεται, δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα

Συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή Love It παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία προετοιμάζεται για τον γάμο της. «Η αλήθεια είναι ότι πρώτη εδώ μέσα θα ντυθώ νυφούλα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλεξανδράκη: Το νυφικό ετοιμάζεται, δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα

Διαβάστε το στο spoilers

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Το νυφικό μου ετοιμάζεται, δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα" (video)

"Θα ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά να είναι η Ιωάννα Τούνη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»