Μίνα Αρναούτη: Έχω το ίδιο συναίσθημα όταν βλέπω διαλυμένο αμάξι

19:28 - 02/09/2021

Η Μίνα Αρναούτη με ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε στο θάνατο του Mad Clip.Η Μίνα Αρναούτη μέσω των social media, μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που στοίχισε την ζωή στον Mad Clip. Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «διάβασα οτι έτρεχε με 150χιλ. Δεν ξέρω αν ισχύει. Μπορεί να είναι ψέμα αλλά σε περίπτωση που ισχύει αυτές οι ταχύτητες είναι για αγωνιστικές πίστες, εκεί που όλοι όσοι παρευρίσκονται έχουν πάρει το ίδιο ρίσκο με εσένα». Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση της: «Συγκλονιστική η εικόνα του αμαξιού που ανασύρθηκε νεκρός ο Mad Clip. Σκέφτομαι πόσο πόνο προκάλεσε στους φίλους και συγγενείς του. Οποτε βλέπω ένα αμάξι διαλυμένο από τροχαίο ατύχημα έχω το ίδιο συναίσ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά