Μέσα στην βίλα των 14 εκατ. δολαρίων του αστέρα της κάντρι Κένι Τσέσνεϊ

18:14 - 02/09/2021

Ο διάσημος αστέρας της κάντρι μουσικής, Κένι Τσέσνεϊ, ο οποίος είχε κάνει γάμο εξπρές με την Ρενέ Ζελβέγκερ το 2005, αποφάσισε να πουλήσει το πολυτελές αρχοντικό του στο Νάσβιλ του Τενεσί για 14 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για μια βίλα τοσκάνικου στυλ, την οποία ο καλλιτέχνης αγόρασε το 2009 για 9,25 εκατομμύρια δολάρια. Ονομάστηκε Bella Luce (όμορφο ... Περισσότερα To άρθρο Μέσα στην βίλα των 14 εκατ. δολαρίων του αστέρα της κάντρι Κένι Τσέσνεϊ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γυναικοκτονία στις Σέρρες: «Σκότωσα την γυναίκα μου, το παιδί μου είναι στη φυλακή, δεν περιμένω κάτι» είπε ο δολοφόνος στους αστυνομικούς

Τίνα Μεσσαροπούλου για Αλεξάνδρα Νίκα: «Δεν έγινε μήνυση στον οδηγό της Bentley γιατί ίσως είναι πελάτης του Κωνσταντίνου Αργυρού»

Υποβρύχιο Titan: Απόκοσμο ηχητικό ντοκουμέντο από την υποθαλάσσια έκρηξη

Φωτεινή Πιπιλή: «Δεν είχα τη νοοτροπία να κάνω παιδί»

Πετρέλαιο: Υποχωρούν οι τιμές μετά την συνομιλία Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν

Μόναχο: Συγκλονιστικές εικόνες από την επίθεση με αυτοκίνητο σε διαδήλωση