Κόπηκε ο Τάσος Ποτσέπης από τους ειδικούς φρουρούς- " Ήθελαν να με κόψουν"
09:15 - 10/10/2019
Παρά το γεγονός πως ο Τάσος Ποτσέπης ήταν ένας από τους 1.500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς μιας και είχε συγκεντρώσει τα απαιτούμενα μόρια στην πρώτη φάση, κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ.
Παρά την υψηλή βαθμολογία που είχε συγκεντρώσει δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση, ενώ ο αδελφός του Κωνσταντίνος πέρασε.
Η επιτροπή τον παρέπεμψε σε περαιτέρω αξιολόγηση από ψυχίατρο.
"Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Στο παρελθόν ήμουν δόκιμος έφεδρος αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις αλλά έκανα δεκατετράμηνη θητεία και όχι πενταετίας. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες. Ήξερα από πριν ό
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Ποτσέπης. Κόπηκε ο «αγάπη μόνο» από τους ειδικούς φρουρούς μετά την κατακραυγή.
Ο γνωστός ως «αγάπη μόνο», Τάσος Ποτσέπης, κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ., ενώ είχε λάβη στην πρώτη…
Διαβάστε το στο olympia.grΚόπηκε ο “αγάπη μόνο” από τους ειδικούς φρουρούς
Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός ως “αγάπη μόνο”, κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ., ενώ είχε λάβει στην πρώτη φάση τα μόρια που χρειάζονταν και ήταν ένας από τους 1500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς Δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση Αν και συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία, δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση, ενώ ο αδελφός του Κωνσταντίνος πέρασε. […]
Διαβάστε το στο topnews.gr