Κατασκοπεία σε Ρόδο-Καστελόριζο: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου η ογκώδης δικογραφία για τους δύο Έλληνες μουσουλμάνους

16:22 - 01/09/2021

Στη δικογραφία υπάρχει νέα έκθεση πραγματογνωμοσύνης στις συσκευές που κατασχέθηκαν από τους δύο κατηγορούμενους- Η προσωρινή τους κράτηση έχει παραταθεί μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2021

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση κατασκοπείας σε Ρόδο-Καστελόριζο: Στην Εισαγγελία η δικογραφία για τους δύο Έλληνες μουσουλμάνους

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες η ογκώδης δικογραφία για την πολύκροτη υπόθεση κατασκοπείας προς όφελος της Τουρκίας με κατηγορούμενους τον 35χρονο γραμματέα του Τουρκικού Προξενείου στη Ρόδο κι έναν 52χρονο, πρώην μάγειρα του πλοίου «Ε/Γ – Ο/Γ ΣΤΑΥΡΟΣ». Η δικογραφία έχει περαιωθεί και έχει υπογραφεί ήδη το πέρας αυτής από ένα εκ των δύο συνηγόρων των κατηγορουμένων ενώ έχει «εμπλουτιστεί» και με νέα έκθεση πραγματογνωμοσύνης στις συσκευές που κατασχέθηκαν από τους δύο κατηγορούμενους. Πιο συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε περί τα μέσα του τρέχοντος μηνός και διαβιβάστηκε αρμοδίως η 122σέλιδη πραγματογνωμοσύνη (έκθεση ανάλυσης δεδομένων) μετά από έλεγχο που

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η Ουκρανία χτυπάει με drones περιφέρειες της Ρωσίας - Μήνυμα Μακρόν στον Πούτιν

Μώραλης για ποινική δίωξη: Η κλήση μου σε απολογία αντιμάχεται ματαίως την προσήλωσή μου στη νομιμότητα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ποινική δίωξη κατά της διοίκησης

Σερ για τον χωρισμό της στο παρελθόν από τον Γκρεγκ Άλμαν: Ήμουν κουρασμένη να επαναλαμβάνω τον ίδιο κύκλο

«Δεξί χέρι» του Ρόμπερτ Κένεντι στην υγεία βάζει ο Τραμπ τον τηλεγιατρό Μεχμέτ Οζ

Παναγιώτης Πετράκης: Κινδύνεψα να πνιγώ δύο φορές πάνω στη σκηνή