Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κλειδί για να υπογράψω ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας Σερ Άλεξ Φέργκιουσον»

15:40 - 01/09/2021

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σημείωσε το ρόλο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην απόφασή του να επιστρέψει στην ομάδα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε στο επίσημο κανάλι των “κόκκινων διαβόλων” και χαρακτήρισε ποδοσφαιρικό του πατέρα τον Σκωτσέζο θρύλο της Γιουνάιτεντ. Η ... Περισσότερα To άρθρο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κλειδί για να υπογράψω ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας Σερ Άλεξ Φέργκιουσον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρονάλντο: «Κλειδί για την επιστροφή μου ο Φέργκιουσον»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε ποδοσφαιρικό πατέρα του τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και παραδέχτηκε πως έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να επιστρέψει στο “Ολντ Τράφορντ”, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τότε που πήρε την απόφαση να φορέσει ξανά τα […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εξαφανίστηκε 11χρονος από τη Νέα Ιωνία

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καλεί τον στρατό της Βόρειας Κορέας να είναι έτοιμος για πόλεμο

Κιρ Στάρμερ: «Δεν έχω πρόθεση να συνομιλήσω με τον Βλαντιμίρ Πούτιν»

Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για Μπακασέτα και Ρότα - Αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Φινλανδία

Τζο Μπάιντεν: «Κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την πρόοδο των ΗΠΑ στην καθαρή ενέργεια»

Η μεγάλη και ειρηνική πορεία στην Αθήνα για την 51η επέτειο της εξεγέρσης του Πολυτεχνείου