Ρονάλντο για Φέργκιουσον: «Είναι σαν πατέρας μου στο ποδόσφαιρο» (vid)

14:18 - 01/09/2021

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον οποίο και αποθέωσε.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρονάλντο για Φέργκιουσον: «Είναι σαν πατέρας μου στο ποδόσφαιρο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον οποίο και αποθέωσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ρονάλντο για Φέργκιουσον: «Είναι σαν πατέρας μου στο ποδόσφαιρο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον οποίο και αποθέωσε Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέβαλαν το ποσό των 15+8 εκατομμυρίων στην Γιουβέντους προκειμένου να τον […] The post Ρονάλντο για Φέργκιουσον: «Είναι σαν πατέρας μου στο ποδόσφαιρο» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ολυμπιακός: Απόλυτα πετυχημένο το φετινό Σεμινάριο των Σχολών του συλλόγου

Πολυτεχνείο: Νέο αίτημα να μπει το όνομα του Γιάννη Καΐλη στους νεκρούς - Η ιστορία του «25ου» θύματος

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Περίπου 1 μήνα εκτός ο Μπλατ

Μάνταλος: «Απαιτώ να σταματήσει αμέσως αυτό που γίνεται με τους Γερομιχαλούς!»

NBA: Πρόστιμο στον Λαμέλο Μπολ ύψους 100.000 δολαρίων για το ομοφοβικό του σχόλιο (vid)

Nations League: Η Γαλλία πήρε τη ντερμπάρα και άρπαξε την πρωτιά από την Ιταλία!