Σάμαρης: Είπε αντίο στην Μπενφίκα – «Όλα τα καλά έχουν ένα τέλος»
00:44 - 01/09/2021
Το δικό του αντίο στην Μπενφίκα είπε ο Ανδρέας Σάμαρης.
Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάμαρης: Ευχαριστώ Μπενφίκα, εις το επανιδείν
Ο Ανδρέας Σάμαρης αποτελεί παρελθόν από την Μπενφίκα και ο ίδιος αποχαιρέτησε τους «αετούς» με ένα συγκινητικό μήνυμα. Μετά από επτά χρόνια παρουσίας ο Ανδρέας Σάμαρης είπε αντίο στην Μπενφίκα και ο ίδιος μέσω των social media αποχαιρέτησε την πορτογαλική ομάδα ευχαριστώντας την για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια. «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Με τη λύση του συμβολαίου μου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου στην ομάδα. Ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο για τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα τελευταία επτά χρόνια. Αλλά, το “ευχαριστώ” είναι η λέξη που χρησιμοποιώ περισσότερο από τότε που έμαθα να μιλώ πορτογαλικά. Επειδή ήμουν και είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έζησα χάρη στους φιλάθλους που πά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαναγ. Καλφαντής: Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος
Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και το επόμενο βήμα είναι πάντα συναρπαστικό. Μετά την απόφαση του Δημάρχου να αξιοποιήσει και άλλους συνάδελφους στην Διοίκηση στου Δήμου, μετά από 8 χρόνια στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών θέλω να ευχαριστήσω τους αμέσους συνεργάτες μου στην Τεχνική, όλους τους υπάλληλους του Δήμου και τους εξωτερικούς μελετητές για την […]
Διαβάστε το στο irafina.gr