Ελεύθερος ο Σάμαρης από την Μπενφίκα: «Όλα τα ωραία τελειώνουν, θα είμαι πάντα ευγνώμων»

00:20 - 01/09/2021

“Μετακόμισε” στη Λισαβόνα το 2014 και έφτασε αρκετές φορές στην.. πόρτα της εξόδου. Τώρα όμως έφτασε η ώρα που χώρισαν οι δρόμοι της Μπενφίνα και του Κώστα Σάμαρη. Μετά από επτά χρόνια στο “Estadio da Luz”, ο Ανδρέας Σάμαρης έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα και πλέον ψάχνει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο έμπειρος μέσος συμφώνησε στη ... Περισσότερα To άρθρο Ελεύθερος ο Σάμαρης από την Μπενφίκα: «Όλα τα ωραία τελειώνουν, θα είμαι πάντα ευγνώμων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεύθερος ο Πατρινός Ανδρέας Σάμαρης από την Μπενφίκα: «Όλα τα ωραία τελειώνουν, θα είμαι πάντα ευγνώμων»

“Μετακόμισε” στη Λισαβόνα το 2014 και έφτασε αρκετές φορές στην.. πόρτα της εξόδου. Τώρα όμως έφτασε η ώρα που χώρισαν οι δρόμοι της Μπενφίνα και του Κώστα Σάμαρη. Μετά από επτά χρόνια στο “Estadio da Luz”, ο Ανδρέας Σάμαρης έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα και πλέον ψάχνει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο έμπειρος μέσος συμφώνησε στη […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ελλάδα – Ισπανία 9-11: Αποκλεισμός «σοκ» για την Εθνική πόλο ανδρών με ισοφάριση σε «νεκρό χρόνο» και ήττα στα πέναλτι

Βλαντ Πλαχότνιουκ: Συνελήφθη στην Ελλάδα ο Μολδαβός μεγιστάνας και πρώην πολιτικός

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Είμαι γεννημένος για ψυχαγωγία, αλλά η εμφάνιση είναι αυτή που δεν με βοηθάει και πολύ»

Η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει στον Alpha – Η ανακοίνωση του σταθμού

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κτηνοτρόφος συνελήφθη στη Φλώρινα για παράνομες επιδοτήσεις – Δήλωνε πρόβατα που είχε πουλήσει πριν χρόνια

Κόντρα Φλωρίδη – Φάμελλου στη Βουλή: «Συνεχίστε έτσι, οδεύετε στην εξάτμιση από τους πολίτες» – «Είσαι υπουργός για τα μπάζα»