Τρομερή υποστήριξη Τιάγκο Σίλβα σε Σεμέδο: «Είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου αδερφέ» (pic)
22:46 - 31/08/2021
Ο πρώην συμπαίκτης του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό και νυν χαφ της Γκιμαράες, Τιάγκο Σίλβα, βγήκε μπροστά, στήριξε τον συμπατριώτη του και ανέφερε ότι πιστεύει στην αθωότητά του.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τιάγκο Σίλβα για Σεμέδο: Μαζί σου ως το τέλος του κόσμου αδερφέ
Μήνυμα υπέρ του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης, έστειλε ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού έχει σοβαρά προβλήματα με τη δικαιοσύνη αφού κατηγορείται για ομαδικό βιασμό ανήλικης και έχει παράλληλα και την υποστήριξη ενός πρώην συμπαίκτη του. Ο λόγος για τον Τιάγκο Σίλβα, επίσης Πορτογάλος, ο οποίος έγραψε τα εξής για τον Σεμέδο στο Instagram. «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, γιατί είναι λεπτό και γιατί πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά που πρέπει. Αυτό το post είναι μόνο για να δείξω τη στήριξή μου σε ένα φίλο, ο οποίος είναι αγνός στην καρδιά και δεν είναι ικανός να κάνει κακό σε κανέναν. Το πιο σημαντικό αυτή τη
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤιάγκο Σίλβα σε Σεμέδο – «Είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου» (pic)
Το μήνυμα του Πορτογάλου μέσου στον συμπατριώτη του.
Διαβάστε το στο to10.gr