Κολοβός: «Δική μου απόφαση να μη μείνω στον Παναθηναϊκό»

16:46 - 31/08/2021

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε στο ertnews.gr, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τη…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τελείωσε οριστικά του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό!

☘☘⚽⚽✍✍Ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη από την Ίντερ στον Παναθηναϊκό. Continue reading Τελείωσε οριστικά του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό! at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Κολοβός: «Δική μου απόφαση να μη μείνω στον Παναθηναϊκό – O Γιοβάνοβιτς με ήθελε…»

☘️☘️????⚽️ Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε για το Champions League, αλλά και την προσωπική του απόφαση να μη συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Continue reading Κολοβός: «Δική μου απόφαση να μη μείνω στον Παναθηναϊκό – O Γιοβάνοβιτς με ήθελε…» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Τελείωσε οριστικά του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό!

Τελείωσε οριστικά του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό! 31/08/2021 Ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη από τον Παναθηναϊκό. Ο 19χρονος πλάγιος αμυντικός έρχεται αύριο και υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός και η Ίντερ είχαν συμφωνήσει  για τη μεταγραφή του Βαγιαννίδη με ελεύθερη μεταγραφή και με την ιταλική ομάδα να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης στα δικαιώματα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, για τον οποίο είχε δώσει περίπου 300 χιλ. ευρώ πέρυσι για τα τροφεία του.  Τα έγγραφα μεταξύ των δύο συλλόγων υπογράφηκαν και το τελευταίο σκέλος για την υλοποίηση της απόκτησής του ήταν να συμφωνήσει ο Βαγιαννίδης στα χρ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

Γιάννης Αλαφούζος: «Στιγμές πένθους - Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του George»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατριχιαστικό μήνυμα των διεθνών - «Απόψε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του»

Ραντεβού με την τύχη έδωσε χθες ένας παίκτης του ΛΟΤΤΟ στις Γούβες Ηρακλείου

Συντετριμμένοι όλοι στο Κορωπί για τον Τζορτζ Μπάλντοκ - Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατό του - «Πνιγμός εντός ύδατος»

Εθνική Ελλάδας: Κανένα περιθώριο αναβολής του αγώνα με την Αγγλία - Οι επαφές με την UEFA