Ναόμι Κάμπελ: Τι λέει για το «κακό όνομα» για τις συνεργασίες της και την καραντίνα

14:00 - 31/08/2021

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εκθαμβωτική ομορφιά της η Ναόμι Κάμπελ, που κατέκτησε τις πασαρέλες από τα 15 της χρόνια. Το σούπερ μόντελ κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού «The Cut» και μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την ζωή και την πορεία της. «Υπάρχει ένα ταξίδι. Είμαι ακόμα σε αυτό. Είναι θέλημα Θεού. Απλώς συνεχίζω και θέλω να συνεχίσω να κάνω πράγματα που αγαπώ να κάνω στη ζωή μου. Και, αυτό είναι! Δίνω με καλή πρόθεση. Πάντα. Δίνω καλή ενέργεια. Μην προσπαθείς να με χρησιμοποιήσεις. Μπορεί να πάρεις κάτι από μένα. Μπορεί να πάρεις ένα κομμάτι μου για ένα δευτερόλεπτο, αλλά δεν θα με πάρεις ποτέ ξανά» δηλώνει η Κάμπελ. Η Ναόμι ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που κόσμησε το εξώφυλλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναόμι Κάμπελ: Τι λέει για την ζωή και την πορεία της

Παραμένει μοναδική, στον κόσμο της μόδας. H Ναόμι Κάμπελ, η μαύρη γαζέλα, όπως έγινε γνωστή, από τη Μεγάλη Βρετανία έλαμψε από πολύ μικρή ηλικία.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Απειλεί» η Ρωσία: Mπορεί να χρησιμοποιήσoυμε νέα όπλα στην Ουκρανία αν το Κίεβο κάνει χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς

Αποκάλυψη στο Λονδίνο για μεταγραφή του Ολυμπιακού – 12 εκατομμύρια πλήρωσε ο Μαρινάκης

Πώς θα γίνει η εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ – Την Τρίτη ανακοινώνονται τα εκλογικά κέντρα, η εγκύκλιος της Κουμουνδούρου

Φρίκη τη Λάρισα: Την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε και μετά την έσυρε με το αυτοκίνητό του

Άδεια στην τουρκική TPAO για πετρελαϊκές έρευνες στον Κόλπο του Ξηρού στο Βόρειο Αιγαίο

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες