Αφροδίτη Μπάρμπα: Ο πατέρας του 30χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο Live News – Τι αποκαλύπτει για τον σεΐχη

18:44 - 30/08/2021

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση του 30χρονου μοντέλου που συνελήφθη στην Γλυφάδα με ναρκωτικά. Μιλώντας To άρθρο Αφροδίτη Μπάρμπα: Ο πατέρας του 30χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο Live News – Τι αποκαλύπτει για τον σεΐχη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφροδίτη Μπάρμπα: Αποκαλύψεις – φωτιά του πατέρα του 30χρονου μοντέλου για τον σεΐχη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι κάτι ασύλληπτο για το μυαλό το δικό μου και της κόρης μου. Το παιδί μου είναι αθώο γιατί ξέρω το παιδί μου καταρχήν. Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό το πράγμα. Μας πήραν από δύο δικηγορικά γραφεία και μας πρότειναν να δηλώσουμε για να σωθεί η κόρη μας, ότι είναι ναρκομανής. Φυσικά δεν το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο πατέρας του 30χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο MEGA – Τι αποκαλύπτει για τον σεΐχη

Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της σημειώνει: «Είναι κάτι ασύλληπτο για το μυαλό το δικό μου και της κόρης μου. […] The post Ο πατέρας του 30χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο MEGA – Τι αποκαλύπτει για τον σεΐχη appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αφροδίτη Μπάρμπα: Έξαλλος ο πατέρας της για κοκαΐνη: Τι αποκάλυψε για τον σεΐχη, πρώην γαμπρό του

Τι αποκάλυψε ο πατέρας της Αφροδίτης Μπάρμπα για την υπόθεση με την κοκαΐνη; Στη φυλακή βρίσκεται από τις 26 Αυγούστου το μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στη Γλυφάδα. Στο αυτοκίνητο της κατηγορουμένης βρέθηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης, χωρισμένα σε ίδιο αριθμό συσκευασιών ποσότητας ενός γραμμαρίου, η κάθε μία. Ο πατέρας της Αφροδίτης Μπάρμπα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αφροδίτη Μπάρμπα: Έξαλλος ο πατέρας της για κοκαΐνη: Τι αποκάλυψε για τον σεΐχη, πρώην γαμπρό του.

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

My Beauty Buys: Οι 10 αγαπημένες παλέτες σκιών της beauty editor

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας – Φωτογραφίες

Ασκήσεις στο σπίτι για δυνατά και γραμμωμένα χέρια

Μπότες: Aυτό είναι το σχέδιο που αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου φέτος και για πάντα!

Το κρύο ξεκίνησε: Πώς θα αντιμετωπίσεις την ξηρότητα που προκαλεί – 6 συμβουλές των δερματολόγων

Blue Zones Diet: Το Μυστικό για Μακροχρόνια Υγεία και Ευεξία