Μαρινέλλα: «θα αποσυρθώ αθόρυβα, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα»
12:30 - 29/08/2021
Λίγες μέρες πριν την sold out επιστροφή της στο Ηρώδειο, η Μαρινέλλα μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, τις καινοτομίες, αυτά που της λείπουν…
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρινέλλα: «Τότε θα αποσυρθώ αθόρυβα χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα»
Όσα δήλωσε η Μαρινέλλα. Στο Gala και στον Κώστα Μπορούση παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Μαρινέλλα. Τραγουδάτε για περισσότερο από 60 χρόνια. Σκεφτήκατε ποτέ ότι «φτάνει, ως εδώ»;Για την ακρίβεια, τραγουδάω 65 χρόνια, αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι «έκλεισα τον κύκλο μου» και δεν είπα «φτάνει». Νομίζω ότι αυτό θα γίνει εντελώς ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρινέλλα: «Τότε θα αποσυρθώ αθόρυβα χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαρινέλλα – «Τότε θα αποσυρθώ αθόρυβα χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα»
«Τραγουδάω 65 χρόνια, αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι «έκλεισα τον κύκλο μου» και δεν είπα "φτάνει"», εξομολογείται η Μαρινέλλα
Διαβάστε το στο in.grΜαρινέλλα: Τότε θα αποσυρθώ αθόρυβα δίχως να καταλάβει κανείς τίποτα
Στο Gala και στον Κώστα Μπορούση παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η σπουδαία τραγουδίστρια, Μαρινέλλα. Τραγουδάτε για περισσότερο από 60 χρόνια. Σκεφτήκατε ποτέ...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρινέλλα: Τότε θα αποσυρθώ αθόρυβα δίχως να καταλάβει κανείς τίποτα
Διαβάστε το στο spoilers