Μαρινέλλα: «Νομίζω ότι θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που θα υπάρχει»
11:44 - 29/08/2021
Λίγες μέρες πριν την sold out επιστροφή της στο Ηρώδειο, η Μαρινέλλα μιλά για τα σημαντικά της ζωής τόσο απλά […]
The post Μαρινέλλα: «Νομίζω ότι θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που θα υπάρχει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρινέλλα: «Νομίζω ότι θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που θα υπάρχει»
Λίγες μέρες πριν την sold out επιστροφή της στο Ηρώδειο, η Μαρινέλλα μιλά για τα σημαντικά της ζωής τόσο απλά και ανεπιτήδευτα όσο μόνο μια αληθινή ντίβα θα μπορούσε. Η πορεία της στο τραγούδι, οι καινοτομίες, αυτά που της λείπουν… Η Μαρινέλλα εξομολογείται στον Κώστα Μπουρούση και το Gala του Πρώτου Θέματος… Τραγουδάτε για περισσότερο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρινέλλα: Θα αποσυρθώ αθόρυβα, δίχως να καταλάβει κανείς τίποτα. Θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που υπάρχει
Στον Κώστα Μπουρούση και το Gala του Πρώτου Θέματος παραχώρησε συνέντευξη η Μαρινέλλα. Η σπουδαία ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού λίγες μέρες πριν την sold out...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρινέλλα: Θα αποσυρθώ αθόρυβα, δίχως να καταλάβει κανείς τίποτα. Θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που υπάρχει
Διαβάστε το στο spoilersΜαρινέλλα: "Νομίζω ότι θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που θα υπάρχει"
"Κάθε απώλεια αγαπημένου ανθρώπου είναι μια έλλειψη που δεν αναπληρώνεται ποτέ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr