Μαρινέλλα: «Νομίζω ότι θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που θα υπάρχει»

11:44 - 29/08/2021

Λίγες μέρες πριν την sold out επιστροφή της στο Ηρώδειο, η Μαρινέλλα μιλά για τα σημαντικά της ζωής τόσο απλά […] The post Μαρινέλλα: «Νομίζω ότι θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που θα υπάρχει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρινέλλα: «Νομίζω ότι θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που θα υπάρχει»

Λίγες μέρες πριν την sold out επιστροφή της στο Ηρώδειο, η Μαρινέλλα μιλά για τα σημαντικά της ζωής τόσο απλά και ανεπιτήδευτα όσο μόνο μια αληθινή ντίβα θα μπορούσε. Η πορεία της στο τραγούδι, οι καινοτομίες, αυτά που της λείπουν… Η Μαρινέλλα εξομολογείται στον Κώστα Μπουρούση και το Gala του Πρώτου Θέματος… Τραγουδάτε για περισσότερο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρινέλλα: Θα αποσυρθώ αθόρυβα, δίχως να καταλάβει κανείς τίποτα. Θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που υπάρχει

Στον Κώστα Μπουρούση και το Gala του Πρώτου Θέματος παραχώρησε συνέντευξη η Μαρινέλλα.  Η σπουδαία ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού λίγες μέρες πριν την sold out... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρινέλλα: Θα αποσυρθώ αθόρυβα, δίχως να καταλάβει κανείς τίποτα. Θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που υπάρχει

Διαβάστε το στο spoilers

Μαρινέλλα: "Νομίζω ότι θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που θα υπάρχει"

"Κάθε απώλεια αγαπημένου ανθρώπου είναι μια έλλειψη που δεν αναπληρώνεται ποτέ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε