Λάκης Λαζόπουλος: «Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή»
09:28 - 29/08/2021
Λίγο μετά την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής στην Πάρο, ο Λάκης Λαζόπουλος δίνει συνέντευξη στη Realnews και την Νίκη Κώτσου, […]
The post Λάκης Λαζόπουλος: «Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Λαζόπουλος: «Η Πάρος με έχει μαγέψει, είναι η καινούρια μου ζωή»
Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα RealLife λίγο μετά την πρώτη του έκθεση...
Διαβάστε το στο ZouglaΛάκης Λαζόπουλος: «Η Πάρος με έχει μαγέψει, είναι η καινούρια μου ζωή»
Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα RealLife λίγο μετά την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής στην Πάρο, η οποία αποτελεί...
Διαβάστε το στο govastileto.grΛάκης Λαζόπουλος: “Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή”
Λίγο μετά την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής σε γκαλερί στη Νάουσα της Πάρου, ο Λάκης Λαζόπουλος
To άρθρο Λάκης Λαζόπουλος: “Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΛάκης Λαζόπουλος: «Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή»
“Καμία πικρία δεν τρέφω. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, έκανα αυτά που ήθελα…”, αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος για την τηλεόραση. Λίγο μετά την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής στην Πάρο, ο Λάκης Λαζόπουλος δίνει συνέντευξη στη Realnews και την Νίκη Κώτσου, μιλώντας για όλα… Πώς είδατε το ελληνικό κίνημα #MeToo; Είναι παρήγορο ότι το θέατρο έγινε ο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr