Επιμένει η Μπάρμπα: Κάποιος μου την είχε στημένη για να με εκδικηθεί

21:08 - 28/08/2021

«Κάποιος μου την έχει στημένη για να με εκδικηθεί», υποστήριξε το γνωστό μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, που συνελήφθη, όταν εντοπίστηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο του και προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 31χρονη μητέρα ενός παιδιού ζήτησε «να ελεγχθούν οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί, το κινητό μου... The post Επιμένει η Μπάρμπα: Κάποιος μου την είχε στημένη για να με εκδικηθεί appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφροδίτη Μπάρμπα: Κάποιος μου την έχει στήσει για να με εκδικηθεί

«Κάποιος μου την έχει στημένη για να με εκδικηθεί», υποστήριξε το γνωστό μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, που συνελήφθη, όταν εντοπίστηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο του και προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 31χρονη μητέρα ενός παιδιού ζήτησε «να ελεγχθούν οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί, το κινητό μου τηλέφωνο. Θεωρώ πως κάποιος παραβίασε το αυτοκίνητο μου, όταν εγώ έλειπα για διακοπές». Το μοντέλο φέρεται να έχει υποδείξει στις αρχές έναν άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει, την είχε απειλήσει ότι θα την καταστρέψει. Μάλιστα, ζήτησε να εξεταστούν τα απειλητικά μηνύματα που λάμβανε στο κινητό της τον τελευταίο χρόνο, καθώς και τα σακουλάκι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ανεκμετάλλευτος ο ελληνικός «υγρός χρυσός»

Φιντάν για την επίσκεψή του στην Αθήνα: Συζητήσαμε όλες τις πτυχές των σχέσεών μας με εποικοδομητική προσέγγιση

Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός 89-94: Η αποθέωση του μπάσκετ και η άλωση του ΟΑΚΑ από τους «ερυθρόλευκους»

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος και η Ραλία Χρηστίδου – Με δύο ακόμη αποχωρησεις το ΠΑΣΟΚ γίνεται αξιωματική αντιπολίτευση

Λιποθυμίες, καυγάδες, μπλόκο στην είσοδο του μπουζουξίδικου και αποχωρήσεις – Όλα όσα έγιναν στο συνέδριο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ

Κλήρωση Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα