Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, για την επανεκλογή του

18:14 - 28/08/2021

Συγχαρητήρια στον Καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, για την επανεκλογή του στο συνέδριο του κόμματός του, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Σεμπάστιαν Κουρτς για την επανεκλογή του στο Συνέδριο του κόμματος του

Ο Καγκελάριος της Αυστρίας επανεξελέγη στο Συνέδριο του κόμματος του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συγχαρητήριο μήνυμα Μητσοτάκη στον Σεμπάστιαν Κουρτς για την επανεκλογή του

Δείτε το μήνυμα του πρωθυπουργού

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Θανάση Κωνσταντινίδη για το ασημένιο μετάλλιο

Tweet του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για ασημένιο μετάλλιο του Θανάση Κωνσταντινίδη στους Παραολυμπιακούς ΑγώνεςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, για την επανεκλογή του

Συγχαρητήρια στον Καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, για την επανεκλογή του στο συνέδριο του κόμματός του, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Διαβάστε το στο tovima

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Σεμπάστιαν Κουρτς για την επανεκλογή του στο Συνέδριο του κόμματος του

Τα συγχαρητήρια του στον Καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς για την επανεκλογή του στο Συνέδριο του κόμματος του εξέφρασε μέσω twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε το στο real.gr

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Καγκελάριο της Αυστρίας για την επανεκλογή του

Τα συγχαρητήριά του στον Καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, για την επανεκλογή του στο συνέδριο του κόμματός του, εξέφρασε μέσω twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε: «Τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στον καλό μου φίλο Σεμπάστιαν Κουρτς για την επανεκλογή του στο συνέδριο του κόμματός του». Warmest congratulations to my good friend […] The post Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Καγκελάριο της Αυστρίας για την επανεκλογή του first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Κουρτς για την επανεκλογή του στο Συνέδριο του κόμματος

Τα συγχαρητήρια του στον Καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς για την επανεκλογή του στο Συνέδριο του κόμματος του εξέφρασε μέσω twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης έγραψε: «τα θερμότερα συγχαρητήρια μου στον καλό μου φίλο Σεμπάστιαν Κουρτς για την επανεκλογή του στο Συνέδριο του κόμματος του». Warmest congratulations to my good friend […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Σεμπάστιαν Κουρτς για την επανεκλογή του

Ο Καγκελάριος της Αυστρίας επανεξελέγη στο Συνέδριο του κόμματος του.

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Γιάφκα στο Παγκράτι: Προκηρύξεις παλιών τρομοκρατικών χτυπημάτων είχε σπίτι του ο 49χρονος φιλόλογος

Αμαλιάδα: Πολύωρη ήταν η κατάθεση της μητέρας της Ειρήνης – «Να βγει η αλήθεια για τα παιδάκια»

Khalid: Δεν ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου, απλά δε σας αφορά

Συνεχίζονται τα βίαια επεισόδια στο Πακιστάν: Μακελειό σιιτών – σουνιτών με 82 νεκρούς και 156 τραυματίες

Οι Σέρβοι ρίχνουν… βόμβα: «Ο Βεζένκοφ αλλάζει εθνική ομάδα…»

Η παρουσίαση του Ιτούδη από τη Χάποελ: «Η ομάδα ταιριάζει στις προσδοκίες μου» (vids)