Έλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ... Ήμουν μόνη... Κάλεσα την αστυνομία»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Ασημακοπούλου: Ο «θαυμαστής» που την έκανε να καλέσει την αστυνομία – «Τρόμαξα πολύ…»
Ένα απίστευτο περιστατικό θέλησε να καταγγείλει το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram η Έλενα Ασημακοπούλου. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας περιέγραψε τον τρόμο που έζησε με έναν επίμονο θαυμαστή ο οποίος έφτασε μέχρι την πόρτα του μαγαζιού της με την ίδια να αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. Στην ανάρτησή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ… Ήμουν μόνη… Κάλεσα την αστυνομία»
Μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια είχε η Έλενα Ασημακοπούλου με φανατικό θαυμαστή της ο οποίος με τη συμπεριφορά του όχι μόνο τρόμαξε την όμορφη ηθοποιό αλλά την ανάγκασε να ζητήσει και τη συνδρομή της αστυνομίας! Η Έλενα Ασημακοπούλου θέλησε να μοιραστεί αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποκαλύπτοντάς τους όλα όσα βίωσε με τον άγνωστο άντρα που όπως […]
Το άρθρο Έλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ… Ήμουν μόνη… Κάλεσα την αστυνομία» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΈλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ... Ήμουν μόνη... Κάλεσα την αστυνομία»
Μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια είχε η Έλενα Ασημακοπούλου με φανατικό…
Διαβάστε το στο onsports.grΈλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ... Ήμουν μόνη... Κάλεσα την αστυνομία»
Μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια είχε η Έλενα Ασημακοπούλου με φανατικό θαυμαστή της ο οποίος με τη συμπεριφορά του όχι μόνο τρόμαξε την όμορφη ηθοποιό…
Διαβάστε το στο astrology.grΈλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ... Ήμουν μόνη... Κάλεσα την αστυνομία»
Μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια είχε η Έλενα Ασημακοπούλου με φανατικό θαυμαστή της ο οποίος με τη συμπεριφορά του όχι μόνο τρόμαξε την όμορφη ηθοποιό αλλά την ανάγκασε να ζητήσει και τη συνδρομή της αστυνομίας!
Διαβάστε το στο mothersblog.grΈλενα Ασημακοπούλου: Ο stalker που την τρόμαξε και το τηλεφώνημα στην αστυνομία
Μία τρομακτική εμπειρία είχε την Παρασκευή (27/8) η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου στο μαγαζί που διατηρεί, καθώς φανατικός θαυμαστής της, με...
The post Έλενα Ασημακοπούλου: Ο stalker που την τρόμαξε και το τηλεφώνημα στην αστυνομία appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr