Έλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ... Ήμουν μόνη... Κάλεσα την αστυνομία»

09:02 - 28/08/2021

Μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια είχε η Έλενα Ασημακοπούλου με φανατικό θαυμαστή της ο οποίος με…

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ασημακοπούλου: Ο «θαυμαστής» που την έκανε να καλέσει την αστυνομία – «Τρόμαξα πολύ…»

Ένα απίστευτο περιστατικό θέλησε να καταγγείλει το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram η Έλενα Ασημακοπούλου. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας περιέγραψε τον τρόμο που έζησε με έναν επίμονο θαυμαστή ο οποίος έφτασε μέχρι την πόρτα του μαγαζιού της με την ίδια να αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. Στην ανάρτησή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ… Ήμουν μόνη… Κάλεσα την αστυνομία»

Μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια είχε η Έλενα Ασημακοπούλου με φανατικό θαυμαστή της ο οποίος με τη συμπεριφορά του όχι μόνο τρόμαξε την όμορφη ηθοποιό αλλά την ανάγκασε να ζητήσει και τη συνδρομή της αστυνομίας! Η Έλενα Ασημακοπούλου θέλησε να μοιραστεί αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποκαλύπτοντάς τους όλα όσα βίωσε με τον άγνωστο άντρα που όπως […] Το άρθρο Έλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ… Ήμουν μόνη… Κάλεσα την αστυνομία» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Έλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ... Ήμουν μόνη... Κάλεσα την αστυνομία»

Μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια είχε η Έλενα Ασημακοπούλου με φανατικό…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια είχε η Έλενα Ασημακοπούλου με φανατικό θαυμαστή της ο οποίος με τη συμπεριφορά του όχι μόνο τρόμαξε την όμορφη ηθοποιό…

Διαβάστε το στο astrology.gr

Μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια είχε η Έλενα Ασημακοπούλου με φανατικό θαυμαστή της ο οποίος με τη συμπεριφορά του όχι μόνο τρόμαξε την όμορφη ηθοποιό αλλά την ανάγκασε να ζητήσει και τη συνδρομή της αστυνομίας!

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Έλενα Ασημακοπούλου: Ο stalker που την τρόμαξε και το τηλεφώνημα στην αστυνομία

Μία τρομακτική εμπειρία είχε την Παρασκευή (27/8) η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου στο μαγαζί που διατηρεί, καθώς φανατικός θαυμαστής της, με... The post Έλενα Ασημακοπούλου: Ο stalker που την τρόμαξε και το τηλεφώνημα στην αστυνομία appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Στη σπάνια εμφάνιση της Γωγώς Μαστροκώστα με την κόρη της, Βικτώρια τα γονίδια «είπαν» την αλήθεια

Matte skin: 7 setting powders που απορροφούν τη λιπαρότητα & χαρίζουν διάρκεια στο μακιγιάζ

O Luke Perry θα γινόταν σήμερα 58 κι είναι ακραίο ότι πέρασαν ήδη 5 χρόνια από τη απώλειά του

Η νέα συλλογή της Majestæt βάζει τη σύγχρονη έκφραση της θηλυκότητας στο επίκεντρο των σχεδίων της

Το αγαπημένο δερμάτινο της Σοφίας Καρβέλα δεν είναι μαύρο -Δοκίμασε τη νέα τάση στα πανωφόρια

Η «συγγνώμη» του Γιώργου Λιάγκα, δεν είναι αρκετή για να σταματήσει την παρακμή της τηλεόρασης