Κώστας Τσουρός: «Έχω φάει χαστούκι από τον διευθυντή μου»
09:00 - 28/08/2021
Για όλους και για όλα μιλά ο Κώστας Τσουρός, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Mega Καλημέρα όπου θα πλαισιώνει […]
The post Κώστας Τσουρός: «Έχω φάει χαστούκι από τον διευθυντή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Τσουρός: «Με χαστούκισε και μετά μου ζήτησε συγγνώμη»
Όσα εξομολογήθηκε ο Κώστας Τσουρός για την ακραία συμπεριφορά στον εργασιακό του χώρο. Για το ιδιαίτερο περιστατικό που του έχει τύχει στην πορεία του στην τηλεόραση μίλησε ο Κώστας Τσουρός στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο ΟΚ! για τον εργασιακό εκφοβισμό που έζησε σε συνεργασία της. Εσύ έχεις δεχτεί bullying;Έχω ... Περισσότερα
To άρθρο Κώστας Τσουρός: «Με χαστούκισε και μετά μου ζήτησε συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚώστας Τσούρος – «Έχω φάει χαστούκι από διευθυντή μου»
«Έχω ακούσει φωνές, έχω δεχτεί απαξιωτική συμπεριφορά. Μέχρι και χαστούκι έχω φάει από τον διευθυντή μου όταν δούλευα στις ειδήσεις» εξομολογείται ο Κώστας Τσούρος
Διαβάστε το στο in.grΚώστας Τσουρός: Έχω φάει χαστούκι από τον διευθυντή μου
Με αφορμή τη μεταγραφή στο Mega και τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το εργασιακό bullying που έχει δεχτεί ο ίδιος, ενώ αποκάλυψε κι ένα συγκεκριμένο περιστατικό, όταν ο τότε διευθυντής του τον χαστούκισε. Η Ελεονώρα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοκάρει ο Κώστας Τσουρός: Έχω φάει χαστούκι από τον διευθυντή μου
Ένα περιστατικό χειροδικίας από διευθυντή του, την περίοδο που δούλευε στις ειδήσεις, αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Μega Καλημέρα».
Διαβάστε το στο topontiki.grΣοκάρει ο Κώστας Τσουρός – “Έχω φάει χαστούκι από τον διευθυντή μου”
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Κώστας Τσουρός, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του “Mega Καλημέρα”, όπου θα πλαισιώνει την Ελεονώρα Μελέτη. Ανάμεσα σε όλα όσα εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη για ένα περιστατικό bullying. Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο ΟΚ! για τον εργασιακό εκφοβισμό που έζησε σε συνεργασία […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚώστας Τσουρός: «Με έχει χαστουκίσει διευθυντής μου»
Χαστούκι από διευθυντή του αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί στο παρελθόν, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός. Ένα σοκαριστικό περιστατικό από την καριέρα του στην τηλεόραση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! «Έχω ακούσει φωνές, έχω δεχτεί απαξιωτική συμπεριφορά. Μέχρι και χαστούκι έχω φάει από τον διευθυντή μου όταν δούλευα στις ειδήσεις. Είχαμε εκλογές, υπήρχε πανικός και έγινε ένα λάθος. Πάνω στην ένταση με χαστούκισε και μου ζήτησε συγγνώμη αμέσως μετά. Αντιλαμβάνομαι ότι η φύση της δουλειάς μας είναι πολύ αγχωτική, αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να χτυπήσουμε τον συνάδελφό μας είναι κατακριτέο», είπε ο Κώστας Τσουρός. Ο Κώστας Τσουρός απάντησε έτσ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣοκάρει ο Κώστας Τσουρός – «Έχω φάει χαστούκι από διευθυντή μου»
«Έχω ακούσει φωνές, έχω δεχτεί απαξιωτική συμπεριφορά. Μέχρι και χαστούκι έχω φάει από τον διευθυντή μου όταν δούλευα στις ειδήσεις» εξομολογείται ο Κώστας Τσουρός
Διαβάστε το στο to10.grΚώστας Τσουρός: "Έχω φάει χαστούκι από τον διευθυντή μου"
"Αντιλαμβάνομαι ότι η φύση της δουλειάς μας είναι πολύ αγχωτική, αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να χτυπήσουμε τον συνάδελφό μας είναι κατακριτέο"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣοκάρει ο Κώστας Τσουρός – “Έχω φάει χαστούκι από τον διευθυντή μου”
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Κώστας Τσουρός, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του “Mega Καλημέρα”, όπου θα...
The post Σοκάρει ο Κώστας Τσουρός – “Έχω φάει χαστούκι από τον διευθυντή μου” appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΚώστας Τσουρός: «Έχω φάει χαστούκι από τον διευθυντή μου όταν δούλευα στις ειδήσεις»
Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα» όπου θα πλαισιώνει την Ελεονώρα Μελέτη ο 39χρονος δημοσιογράφος μιλά για το νέο του ξεκίνημα, τον μοναδικό όρο που έθεσε στο νέο του συμβόλαιο, το εργασιακό Bullying που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αλλά και τον έρωτα που όπως λέει «Θέλω να ζω στο φουλ». Σε αρκετούς […]
The post Κώστας Τσουρός: «Έχω φάει χαστούκι από τον διευθυντή μου όταν δούλευα στις ειδήσεις» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr