Βυθίζεται φορτηγό πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος με 16 άτομα πλήρωμα

05:26 - 28/08/2021

Στη βραχονησίδα «Καράβια», στο Μυρτώο Πέλαγος, προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και βυθίζεται, φορτηγό πλοίο με σημαία Τόγκο και 16 άτομα μέλη πλήρωμα, όλοι υπήκοοι Συρίας. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη θαλάσσια περιοχή ο καιρός είναι καλός. Το πλοίο μετέφερε σιτάρι. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης του πληρώματος του πλοίου από πλωτά του λιμενικού σώματος και παραπλέοντα πλοία. (φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βυθίζεται πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος – Διεσώθησαν οι 16 ναυτικοί

Σώοι περισυνελέγησαν από παραπλέοντα πλοία, οι 16 ναυτικοί του φορτηγού πλοίου με σημαία Τόνγκο “SEA BIRD” που προσέκρουσε στη βραχονησίδα «Καραβιά», στο Μυρτώο Πέλαγος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το πλοίο είναι φορτηγό με σημαία Τόγκο και 16 άτομα πλήρωμα, όλοι υπήκοοι Συρίας. Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας στη θαλάσσια περιοχή ο καιρός είναι καλός ενώ μέχρι ... Περισσότερα To άρθρο Βυθίζεται πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος – Διεσώθησαν οι 16 ναυτικοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βυθίζεται πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος: Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης (vid)

Από παραπλέοντα πλοία περισυνελέγησαν οι 16 ναυτικοί του φορτηγού πλοίου που προσέκρουσε σε βραχονησίδα στο Μυρτώο Πέλαγος.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Βύθιση φορτηγού πλοίου στο Μυρτώο, σώο το πλήρωμα

Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος μετά τη βύθιση του φορτηγού πλοίου «SEA BIRD», σημαίας TΟΓΚΟ, στη θαλάσσια περιοχή 0,2 ν.μ. βορειοανατολικά των βραχονησίδων “ΚΑΡΑΒΙ”, κατόπιν πρόσκρουσής του. Το πλοίο είχε αποπλεύσει από Ουκρανία με προορισμό την Τυνησία και μετέφερε 7.000 […] The post Βύθιση φορτηγού πλοίου στο Μυρτώο, σώο το πλήρωμα appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Συναγερμός στο Λιμενικό: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος – Διασώθηκαν οι ναυτικοί

Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο 28 Αυγούστου, από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος μετά τη βύθιση του φορτηγού πλοίου «SEA BIRD», σημαίας Τόγκο, στη θαλάσσια περιοχή 0,2 ν.μ. βορειοανατολικά των βραχονησίδων “ΚΑΡΑΒΙ”, κατόπιν πρόσκρουσής του. Το πλοίο είχε αποπλεύσει από Ουκρανία με προορισμό την Τυνησία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βυθίζεται πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος – Σώοι οι ναυτικοί

Προσέκρουσε σε βραχονησίδα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Βύθιση φορτηγού πλοίου στο Μυρτώο Πέλαγος – Σώοι και οι 16 ναυτικοί

Το πλοίο, που είχε αναχωρήσει από την Ουκρανία μεταφέροντας σιτάρι, προσέκρουσε σε βραχονησίδα, σε σημείο όπου επικρατούν ισχυρά ρεύματα The post Βύθιση φορτηγού πλοίου στο Μυρτώο Πέλαγος – Σώοι και οι 16 ναυτικοί appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Φορτηγό πλοίο βυθίζεται στο Μυρτώο Πέλαγος με 16 άτομα πλήρωμα – Προσέκρουσε σε βραχονησίδα

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν όλα τα άτομα του πληρώματος να βρίσκονται σώα. Το άρθρο Φορτηγό πλοίο βυθίζεται στο Μυρτώο Πέλαγος με 16 άτομα πλήρωμα – Προσέκρουσε σε βραχονησίδα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Βυθίζεται φορτηγό πλοίο στο Μυρτώο πέλαγος -Σώοι και οι 16 ναυτικοί, σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης

Στη βραχονησίδα «Καράβια», στο Μυρτώο Πέλαγος, προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και βυθίζεται, φορτηγό πλοίο με σημαία Τόγκο και 16 άτομα μέλη πλήρωμα, όλοι υπήκοοι Συρίας. Στη θαλάσσια περιοχή ο καιρός είναι καλός. Το πλοίο μετέφερε σιτάρι. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης του πληρώματος του πλοίου από πλωτά του λιμενικού σώματος και […] The post Βυθίζεται φορτηγό πλοίο στο Μυρτώο πέλαγος -Σώοι και οι 16 ναυτικοί, σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Βυθίζεται φορτηγό πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος μετά από πρόσκρουση σε βραχονησίδα -Σώοι οι 16 ναυτικοί

Στο σημείο σπεύδουν τρία αντιρρυπαντικά σκάφη, ενώ πρόκειται να απογειωθεί και αεροσκάφος του Λιμενικού προκειμένου να ελέγξει την περιοχή από τυχόν θαλάσσια ρύπανση.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος

Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο 28 Αυγούστου, από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος μετά τη βύθιση του φορτηγού πλοίου «SEA BIRD», σημαίας Τόγκο, στη θαλάσσια περιοχή 0,2 ν.μ. βορειοανατολικά των βραχονησίδων “ΚΑΡΑΒΙ”, κατόπιν πρόσκρουσής του. Το πλοίο είχε αποπλεύσει από Ουκρανία με προορισμό την Τυνησία […] The post Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Βυθίζεται φορτηγό πλοίο στο Μυρτώο πέλαγος - Διασώθηκαν και οι 16 ναυτικοί

Στη βραχονησίδα «Καράβια», στο Μυρτώο Πέλαγος, προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, φορτηγό πλοίο με σημαία Τόγκο και 16 άτομα μέλη πλήρωμα, όλοι υπήκοοι Συρίας.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Φορτηγό πλοίο βυθίστηκε στο Μυρτώο Πέλαγος: Σώο το πλήρωμα

Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος μετά τη βύθιση του φορτηγού πλοίου «SEA BIRD», σημαίας TΟΓΚΟ, στη θαλάσσια περιοχή 0,2 ν.μ. βορειοανατολικά των βραχονησίδων “ΚΑΡΑΒΙ”, κατόπιν πρόσκρουσής του. Το πλοίο είχε αποπλεύσει από Ουκρανία με προορισμό την Τυνησία και μετέφερε 7.000 […] Φορτηγό πλοίο βυθίστηκε στο Μυρτώο Πέλαγος: Σώο το πλήρωμα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Βυθίζεται φορτηγό πλοίο στο Μυρτώο πέλαγος - Σώοι και οι 16 ναυτικοί

Στη βραχονησίδα «Καράβια», στο Μυρτώο Πέλαγος, προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και βυθίζεται, φορτηγό πλοίο με σημαία Τόγκο και 16 άτομα μέλη πλήρωμα, όλοι υπήκοοι Συρίας.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Βυθίζεται πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος – Σώθηκαν και οι 16 ναυτικοί

Βυθίζεται το πλοίο με σημαία Τόνγκο “SEA BIRD” στο Μυρτώο Πέλαγος, μετά που προσέκρουσε στη βραχονησίδα «Καραβιά». Κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες το πλοίο “SEA BIRD” προσέκρουσε πάνω σε βραχονησίδα και άρχισε…

Διαβάστε το στο politik.gr

Φορτηγό πλοίο: Bυθίζεται στο Μυρτώο Πέλαγος με 16 άτομα πλήρωμα

Στη βραχονησίδα «Καράβια», στο Μυρτώο Πέλαγος, προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και βυθίζεται, φορτηγό πλοίο με σημαία Τόγκο και 16 άτομα μέλη πλήρωμα, όλοι υπήκοοι Συρίας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο στο Μυρτώο - Σώοι και οι 16 ναυτικοί του

Σώοι περισυλλέγησαν και οι 16 ναυτικοί, υπήκοοι Συρίας, μέλη του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «SEA BIRD», σημαίας Τόγκο, που βυθίστηκε το πρωί του Σαββάτου μετά από πρόσκρουσή του στις βραχονησίδες «Καραβιά» στο Μυρτώο Πέλαγος.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Τρέλα» για το νέο iPhone 16 – Σχηματίστηκαν ουρές από τις 4 το πρωί έξω από καταστήματα

Ποιος ήταν ο Διονύσης Πρώιος που έγινε γνωστός από το MasterChef – Υπήρξε ζωγράφος, μοντέλο και φίλος του Λάκη Γαβαλά

Απάντηση Ολυμπιακού για Μαρσιάλ – Ρόχο και 11αδατο στόπερ της Ρίβερ

Ιταλία: Η εισαγγελία διέταξε κατάσχεση 74 εκ. ευρώ από κληρονόμους του Τζιάνι Ανιέλι

Νεκρός πρώην παίκτης του ελληνικού MasterChef – Τράκαρε με την ίδια μηχανή που είχε σκοτωθεί ο γιος του

Λύνει τη σιωπή της η γυναίκα που κατήγγειλε τον Πελικό γιατί την φωτογράφιζε: «Ευτυχώς πήγα στις Αρχές – Το έπαιζε θύμα»