Άκης Τσοχατζόπουλος: Η σπαραχτική ανάρτηση της Βίκυ Σταμάτη – «Καλό ταξίδι ζωή μου»
16:26 - 27/08/2021
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέθανε σε ηλικία 82 ετών μετά από μεγάλη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Το τελευταίο διάστημα ο Άκης Τσοχατζόπουλος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό και στο πλευρό του βρισκόταν διαρκώς η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη και ο γιος τους. Η Βίκυ Σταμάτη λίγη ώρα μετά το θάνατο του 82χρονου πολιτικού προχώρησε σε ... Περισσότερα
To άρθρο Άκης Τσοχατζόπουλος: Η σπαραχτική ανάρτηση της Βίκυ Σταμάτη – «Καλό ταξίδι ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άκης Τσοχατζόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Σταμάτη μετά το θάνατό του
Άκης Τσοχατζόπουλος: Πώς αποχαιρέτησε τον σύζυγό της στα social media η Βίκυ ΣταμάτηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆκης Τσοχατζόπουλος: Η σπαραχτική ανάρτηση της Βίκυ Σταμάτη – «Καλό ταξίδι ζωή μου»
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέθανε σε ηλικία 82 ετών μετά από μεγάλη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
Διαβάστε το στο thebest.grΆκης Τσοχατζόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της Βίκυς Σταμάτη – «Καλό ταξίδι ζωή μου»
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέθανε σε ηλικία 82 ετών μετά από μεγάλη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Με σειρά από stories η σύζυγος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Βίκυ Σταμάτη, αποχαιρετά τον άνθρωπό της. Σε μία φωτογραφία απεικονίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος να κρατά στην αγκαλιά του τον γιο τους....
The post Άκης Τσοχατζόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της Βίκυς Σταμάτη – «Καλό ταξίδι ζωή μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΘάνατος Άκη Τσοχατζόπουλου: Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Σταμάτη
Με μια σειρά από λιτές αναρτήσεις στα social media, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποχαιρέτησε τον πολιτικό που πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Η Βίκυ Σταμάτη αντί άλλου σχολίου επέλεξε […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΆκης Τσοχατζόπουλος: Το συγκινητικό “αντίο” της εγγονής του
Συγκίνηση προκαλεί το “αντίο” της Κιάρας Μαρκέζη στον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο. Η εγγονή του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ ανέβασε δύο φωτογραφίες σε insta story, στις οποίες είναι μικρούλα και φιλά το μάγουλο του παππού της. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δείχνει να λιώνει για την εγγονή του. Η Κιάρα συνόδευσε τις φωτογραφίες με μια καρδιά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆκης Τσοχατζόπουλος: Το συγκινητικό αντίο της Βίκυ Σταμάτη
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών.Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέθανε λόγω ανακοπής καρδιάς σε ηλικία 82 ετών και η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, είπε ένα συγκινητικό αντίο μέσω των social media. Συγκεκριμένα δημοσίευσε φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου, στην οποία κρατά στην αγκαλιά τον γιο τους όταν ήταν μωρό, ενώ σε άλλη ανάρτηση, δίπλα σε φωτογραφία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται ένα αναμμένο καντήλι και η ίδια γράφει «Καλό ταξίδι ζωή μου!!!».
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΆκης Τσοχατζόπουλος: Η σπαραχτική ανάρτηση της Βίκυ Σταμάτη – «Καλό ταξίδι ζωή μου»
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέθανε σε ηλικία 82 ετών μετά από μεγάλη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Το τελευταίο διάστημα ο Άκης Τσοχατζόπουλος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό και στο πλευρό του βρισκόταν διαρκώς η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη και ο γιος τους. Η Βίκυ Σταμάτη λίγη ώρα μετά το θάνατο του 82χρονου πολιτικού προχώρησε σε …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr