«Έχω απέναντι μου την Μαρινέλλα και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει ημικρανία, αναγούλα»

14:50 - 27/08/2021

Καλεσμένος στο τελευταίο Καλοκαίρι #not, ο Τάσος Τρύφωνος εξομολογήθηκε στην Ελένη Τσολάκη ένα απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης […] The post «Έχω απέναντι μου την Μαρινέλλα και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει ημικρανία, αναγούλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Τρύφωνος: «Έχω απέναντι μου την Μαρινέλλα και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει ημικρανία, αναγούλα»

Για το περιστατικό που του έτυχε κατά την διάρκεια συνέντευξής του με την Μαρινέλλα στο Τετ-Α-Τετ αναφέρθηκε ο Τάσος Τρύφωνος στο Καλοκαίρι #not. «Κάνω τον Αδύναμο Κρίκο στην Κύπρο, τελειώνω αργά και η πτήση είναι πρωί. Άρα δεν κοιμάμαι, προετοιμάζομαι για τη συνέντευξη, μπαίνω στο αεροπλάνο, έρχομαι, κάνει κρύο, πάω στο σπίτι της Μαρινέλλας. Έχει ... Περισσότερα To άρθρο Τάσος Τρύφωνος: «Έχω απέναντι μου την Μαρινέλλα και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει ημικρανία, αναγούλα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Έχω απέναντι μου την Μαρινέλλα και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει ημικρανία, αναγούλα»! (βίντεο)

“Η Μαρινέλλα να είναι ευδιάθετη, να έχει όρεξη και εγώ εκείνη την ώρα να λέω “Κρατήσου, κρατήσου!”. Καλεσμένος στο τελευταίο Καλοκαίρι #not, ο Τάσος Τρύφωνος εξομολογήθηκε στην Ελένη Τσολάκη ένα απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την Μαρινέλλα, στην εκπομπή Τετ-Α-Τετ. Ο Τάσος Τρύφωνος διηγήθηκε τα εξής: «Κάνω τον Αδύναμο Κρίκο στην Κύπρο, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έχω απέναντι μου την Μαρινέλλα και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει ημικρανία, αναγούλα

Δημοσιεύθηκε: 27 Αυγούστου 2021 16:15 Ο Τάσος Τρύφωνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not». Και αναφέρθηκε στη συνέντευξη που πήρε από τη Μαρινέλλα για λογαριασμό... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έχω απέναντι μου την Μαρινέλλα και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει ημικρανία, αναγούλα

Διαβάστε το στο spoilers

Τάσος Τρύφωνος: "Έχω απέναντι μου την Μαρινέλλα και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει ημικρανία, αναγούλα" (video)

"Η Μαρινέλλα να είναι ευδιάθετη, να έχει όρεξη και εγώ εκείνη την ώρα να λέω "Κρατήσου, κρατήσου!"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε