Βάσεις 2021: Η πρώτη των πρώτων και η μοναδική της ιστορία – «Το κλάμα μου άξιζε τον κόπο»
12:42 - 27/08/2021
Οι βάσεις 2021 ανακοινώθηκαν και αυτό που περίμενε έγινε πραγματικότητα. Τι λέει η αριστούχος για την επιτυχία της… Η Νάσια Σουβαλιώτη μπορεί πέρυσι να μπήκε πρώτη στη Φαρμακευτική της Πάτρας, δεν εγκατέλειψε όμως ποτέ τον αρχικό της στόχο που ήταν η Ιατρική Πατρών. Το στόχο της τον υλοποίησε και με το παραπάνω φέτος, αφού με ... Περισσότερα
To άρθρο Βάσεις 2021: Η πρώτη των πρώτων και η μοναδική της ιστορία – «Το κλάμα μου άξιζε τον κόπο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσεις 2021: Τι δηλώνουν οι πρώτοι των πρώτων - «Το κλάμα μου άξιζε τον κόπο»
Οι μαθητές που αρίστευσαν στις φετινές Πανελλαδικές μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους - Ανάμεσά τους και μαθητές που έχασαν τους γονείς τους από κορωνοϊό
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒάσεις 2021: Τι δηλώνουν οι πρώτοι των πρώτων - «Το κλάμα μου άξιζε τον κόπο» (EIKONΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)
Οι μαθητές που αρίστευσαν στις φετινές Πανελλαδικές μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΒάσεις 2021: Η πρώτη των πρώτων και η μοναδική της ιστορία – «Το κλάμα μου άξιζε τον κόπο»
Οι βάσεις 2021 ανακοινώθηκαν και αυτό που περίμενε έγινε πραγματικότητα. Τι λέει η αριστούχος για την επιτυχία της…
Το άρθρο Βάσεις 2021: Η πρώτη των πρώτων και η μοναδική της ιστορία – «Το κλάμα μου άξιζε τον κόπο» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr