Ολιβέιρα: «Η ΑΕΚ είναι τρόπος ζωής, θέλω να κερδίσω τίτλους μαζί της»

14:30 - 17/12/2019

Μεγάλη συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Νέλσον Ολιβέιρα.Ο Πορτογάλος σέντερ φορ της ΑΕΚ μίλησε με θερμά λόγια τον σύλλογο και τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του, τονίζοντας μάλιστα πως επιθυμία του είναι να κατακτήσει εδώ πολλούς τίτλους, να παίξει στο Champions League με τη φανέλα της Ένωσης και να βοηθήσει στη «συνεχόμενη ανάπτυξη της ομάδας», όπως χαρακτηριστικά είπε.Επιπλέον, αναφέρθηκε στο πώς ήρθε στην Ένωση, στον Μιγκέλ Καρντόσο και στο πώς ένιωσε όταν αποχώρησε, αλλά και στην ποδοσφαιρική ζωή του.Αναλυτικά όσα είπε ο Ολιβέιρα στο «Esporte a Minuto»:Για την μέχρι τώρα εμπειρία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ:«Μέχρι στιγμής υπάρχει μία πολύ θετική ισορροπία. Η αρχή ήταν πιο περίπλοκ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολιβέιρα: «Η ΑΕΚ είναι τρόπος ζωής, είμαι χαρούμενος εδώ»

Μεγάλη συνέντευξη του Νέλσον Ολιβέιρα στην Πορτογαλία όπου μιλάει για τις εντυπώσεις του από την ΑΕΚ και την Ελλάδα, τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε το στο in.gr

Ολιβέιρα: «Θέλω να κερδίσω τίτλους, τρόπος ζωής η ΑΕΚ!»

Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, δίνοντας μια μεγάλη συνέντευξη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει να κερδίσει τίτλους με την ΑΕΚ ενώ πρόσθεσε ότι είναι η Ένωση δεν είναι απλά μια μεγάλη ομάδα, αλλά τρόπος ζωής. Αναλυτικά όσα είπε στο Esporte a Minuto ο Νέλσον Ολιβέιρα: Για την μέχρι τώρα εμπειρία του […] The post Ολιβέιρα: «Θέλω να κερδίσω τίτλους, τρόπος ζωής η ΑΕΚ!» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)