Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: «Κρυβόμουν από το πλάνο για να μην φανεί το τράνταγμά μου από τα γέλια»

07:34 - 27/08/2021

Όσα δήλωσε η Μαρία Αντουλινάκη σε συνέντευξή της. Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σκηνές στις Άγριες Μέλισσες, που την προκάλεσαν γέλιο αλλά και κλάμα. Κοινά χαρακτηριστικά έχετε με την Αγορίτσα; Είμαι κι εγώ πάντα στη ζωή μου προστάτιδα. Αυτή που προσπαθεί να ενώσει τους ... Περισσότερα To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: «Κρυβόμουν από το πλάνο για να μην φανεί το τράνταγμά μου από τα γέλια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: «Κρυβόμουν από το πλάνο για να μην φανεί το τράνταγμά μου από τα γέλια»

Όσα δήλωσε η Μαρία Αντουλινάκη σε συνέντευξή της. Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σκηνές στις Άγριες Μέλισσες, που την προκάλεσαν γέλιο αλλά και κλάμα. Κοινά χαρακτηριστικά έχετε με την Αγορίτσα; Είμαι κι εγώ πάντα στη ζωή μου προστάτιδα. Αυτή που προσπαθεί να ενώσει τους […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τζον Στόουνχαουζ: Η σκανδαλώδης ιστορία του Βρετανού πολιτικού που σκηνοθέτησε τον θάνατό του

Τα εργαλεία που θα ξεκλειδώσουν μόνιμες μειώσεις φόρων από το 2026

Γιώργος Θεοφάνους: Αποθεώνει την Νατάσα Θεοδωρίδου μετά την κόντρα τους – «Φωνάρα, φωνάρα, φωνάρα»

Σούπερ Μάρκετ: Από 5% έως 24% μειώνονται οι τιμές 523 κωδικών

Γιουβέτσι, φακές και κις λορέν στο μενού της εβδομάδας που έρχεται: Η προετοιμασία σώζει από την ταλαιπωρία

Πώς είδαν στη Νέα Δημοκρατία την ομιλία Καραμανλή: Το «όχι» για την Προεδρία της Δημοκρατίας και η διαφωνία για τη διαγραφή Σαμαρά