Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: «Κρυβόμουν από το πλάνο για να μην φανεί το τράνταγμά μου από τα γέλια»
07:34 - 27/08/2021
Όσα δήλωσε η Μαρία Αντουλινάκη σε συνέντευξή της. Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σκηνές στις Άγριες Μέλισσες, που την προκάλεσαν γέλιο αλλά και κλάμα. Κοινά χαρακτηριστικά έχετε με την Αγορίτσα; Είμαι κι εγώ πάντα στη ζωή μου προστάτιδα. Αυτή που προσπαθεί να ενώσει τους ... Περισσότερα
To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: «Κρυβόμουν από το πλάνο για να μην φανεί το τράνταγμά μου από τα γέλια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: «Κρυβόμουν από το πλάνο για να μην φανεί το τράνταγμά μου από τα γέλια»
Όσα δήλωσε η Μαρία Αντουλινάκη σε συνέντευξή της. Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σκηνές στις Άγριες Μέλισσες, που την προκάλεσαν γέλιο αλλά και κλάμα. Κοινά χαρακτηριστικά έχετε με την Αγορίτσα; Είμαι κι εγώ πάντα στη ζωή μου προστάτιδα. Αυτή που προσπαθεί να ενώσει τους […]
Διαβάστε το στο dete.gr