Αυτός είναι ο 48χρονος καταζητούμενος για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

22:08 - 25/08/2021

Μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και μετά από σχετική διάταξη δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 48χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 9 Αυγούστου μετά από ληστεία σε τράπεζα στο Ρετζίκι.  Οπως προέκυψε ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Επαναστατική Αυτοάμυνα”. Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση ... Περισσότερα To άρθρο Αυτός είναι ο 48χρονος καταζητούμενος για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτός είναι ο 48χρονος που καταζητούνταν για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 48χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 9 Aυγούστου μετά από ληστεία σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη και όπως προέκυψε ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ... The post Αυτός είναι ο 48χρονος που καταζητούνταν για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν κανονικά Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Κάλιαρι – Ίντερ 0-3: Έπιασαν ξανά κορυφή οι «νερατζούρι» στη Serie A

Εργκίν Αταμάν για το Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: «Κάναμε εμφάνιση πρωταθλητών Ευρώπης»

Έξι συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας για «φρουτάκια»

Γιώργος Κουβαράς: «Χρωστάω πολλά στους γονείς μου γι’ αυτό που είμαι σήμερα»

Λουτσέσκου για τα επεισόδια στην OPAP Arena: «Υπάρχουν μόνιμες προκλήσεις εκεί, λόγω της αντιπαλότητας με εμένα»